radomek Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sprytny gosc musialbyc zeby takie cudo zrobic : 8O wiecej> Polski Mercedes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Dużo gościu włożył pracy w ten samochód ale tapicerka wygląda jakoś dziwnie, jakby była pluszowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sporo kasy w niego włożył. Myślałem że tylko chce zrobił wygląd Merca, ale od razu GPS?! Ale jaki szpan! Jedyny na świecie samochód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 heh, no naleza mu sie niezle brawa, niezle musial zainwestowac czasu i pieniedzy, ale wolalbym wersje orginalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nom calkiem fajny samochodzik ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Jestem pelen podziwu. Kupic i przerobic Merola 500 SEC to trzeba miec dobry humor. Wiadomo, jak ktos ma 'hopla' na jakims punkcie to bedzie parl do przodu bez wzgledu na koszty i wysilek. BIG RESPEKT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 O kur...cze ;) Wole nie myslec ile cos takiego musialo kosztowac. Ale tez ile czasu trzeba bylo w to zainwestowac - mega respect za zrobienie czegos takiego. Coz trzeba wracac do oszczedzania na cos wlasnego innego niz bzyk 50 cm3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Na usta cisnie sie stare madre przyslowie "POLAK POTRAFI" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Wymiękłem... czapki z głów. :D :D Najbardziej podobał mi się komentarz na interii: "Oby gościowi nie zajumali tego autka" - dziwne, o tym samym od razu sobie pomyślałem, nie wiem czemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 o rzesz w morde... niezle... Very BIG Respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ta to jest bardzo wazne. Ktos tutaj bardzo pieknie podsumowal polska mentalnosc. Ale mogl nic nie mowic. Zylibysmy w blogiej nieswiadomosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 no koleś włozyłw to spro pracy nie chciał bym być na jego miejscu gdyby ktoś mu go za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 O kur...cze ;) Wole nie myslec ile cos takiego musialo kosztowac. Ale tez ile czasu trzeba bylo w to zainwestowac - mega respect za zrobienie czegos takiego. Coz trzeba wracac do oszczedzania na cos wlasnego innego niz bzyk 50 cm3 ;) Ponad 250 tyśięcy złotych... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 mi tam sie mesie nie podobają ogólnie.. ale jak na samoróbke to jestem pod wrażeniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Wielki brat jest pod wrażeniem :) Niezła fura - RESPECT!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 jesli mu go ukradna (nie na czesci) to bedzie latwiej znalezc - zrobi sie akcje w tv "kto widzial takie cudo?" - gorzej jak go skasuje - takiego samego juz nie bedzie mial; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Wy też zapłony macie niezłe!! Na streetracingu z 3 miesiące temu pokazywany był identyczny tylko robiony przez austryjaka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ten mercedes ma jeden niezaprzeczalny + Nikt go nie podkorbi :mrgreen: to samochód unikat cały jst znakiem szczególnym :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ten mercedes ma jeden niezaprzeczalny + Nikt go nie podkorbi :mrgreen: to samochód unikat cały jst znakiem szczególnym :twisted: Eeee tam, pamiętam jak kiedyś zaiwanili jakąś furę (niepamiętam jaką) i podawali, że w Polsce są tylko takie DWIE. I jakoś nie przeszkodziło to nikomu w kradzieży i pewnie wywiezieniu na wschód... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Szacunek. Kto chce wpasc do mnie z dremelem (spawarke, klucze blache mam) i poprzerabiac mojego Poldka na Mitsubishi Eclipse Spyder GT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja mogę. Ale daj mi podwozie, kase, silnik Eclipsa, jeszcze raz kase, układ napędowy zwolnij mnie ze szkoły na najbliższy rok ze szkoły, jeszcze raz kase i jestem twój. Zrobie Ci 911 Carrera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 to nadwozie to taka jakas przerobka prosiaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 aRoo"]Szacunek. Kto chce wpasc do mnie z dremelem (spawarke, klucze blache mam) i poprzerabiac mojego Poldka na Mitsubishi Eclipse Spyder GT ? to nie lepiej juz z Poloneza zrobic Ogara ,drugi na swiecie by byl po prototypie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 aRoo"]Szacunek. Kto chce wpasc do mnie z dremelem (spawarke, klucze blache mam) i poprzerabiac mojego Poldka na Mitsubishi Eclipse Spyder GT ? to nie lepiej juz z Poloneza zrobic Ogara ,drugi na swiecie by byl po prototypie :twisted:No w sumie racja... A teraz jeszcze by bylo mniej roboty, bo skasowalem przod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 aRoo"] aRoo"]Szacunek. Kto chce wpasc do mnie z dremelem (spawarke, klucze blache mam) i poprzerabiac mojego Poldka na Mitsubishi Eclipse Spyder GT ? to nie lepiej juz z Poloneza zrobic Ogara ,drugi na swiecie by byl po prototypie :twisted:No w sumie racja... A teraz jeszcze by bylo mniej roboty, bo skasowalem przod :D no fakt,Ogar ma troche krotszy przod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 bmw 850 najlepsze sa osiagi :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 bmw 850 najlepsze sa osiagi :!: :!: kocham ten woz stanialy :D najbardziej podoba mi sie 840i ,ale taka tez spoko 300KM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...