Duke666 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam! Od niedawna jestem posiadaczem Tunera Winfast PxDVR3200 H. Tuner jest świetny, nagrywa w bardzo dobrej jakości.. Z tym że nie wiem jak wymusić na nim zapis w formacie mpeg2. Dodam że tuner posiada nawet układ do sprzętowej obsługi kodowania do mpeg2.. Mimo ustawienia wszystkich opcji, tuner nagrywa w jakimś dziwnym formacie .TS. Objętość pliku wielokrotnie przekracza mpeg2. Pomysły już mi się kończą..:) Dodam, że do odbioru TV używam firmowego programu PVR2. Ciekawy jestem, czy miał ktoś podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dużo może się wyjaśnić jak otworzysz plik *.ts (transport stream) w DGIndex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Z strony Leadteka ściągnij uaktualnienie PVR2 i nowsze stery do TV karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...