metal Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 i pierdzielneła mi 17'ka heh... nie monitor tylko zapierdzielania po tym podole ghyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie masz co sie cieszyc :P Ja jeszcze 2 miechy i tez bede miec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 najlepszego :) /...... ja jeszcze rok i też bede maztaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 i pierdzielneła mi 17'ka heh... nie monitor tylko zapierdzielania po tym podole ghyhyhyhy... no to wszystkiego najlepszego:] i zebys za 5x17 lat pamietal jeszcze o tym forum=]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No to pociesze Was bo mi stuknie za jakis czas 27 :) Tez nie monitor niestety :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ja musze czekac do lipca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A ja 2 lata :| Daj metal jakieś fotki z party. Rozumiem że bez alkoholowa biba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 metal wszystkiego naj, zdrówka, szczęścia, panienki na stałe, stukanka na codzień :D :D :D I czego jeszcze byś sobie tam życzył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Syskiego najlepsiejszego !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 śto lat śto lat niech zije zije niam :P :P : P :P ;) Wszystkiego nalhepshego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 To wszystkiego najlepszego :),milego swietowania heh... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 śto lat śto lat niech zije zije niam :P :P : P :P ;) Wszystkiego nalhepshego To tylko ma żyć 100 lat :wink: A po 100 kaput :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 wszystkiego najlepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Monitor to ja mam taki ile masz latek (conajmniej takich monitorków życzę!!) A latek mam tyle ile chciałbym mieć cali w monitorku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 wypij za mnie kielona syćkiego naj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Najlepszego :D Trzymaj się mocno na tym świecie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Wszystkiego naj naj ;]. i TAKIEGO monitora, hehe;->. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ZROWKO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Stoooo latek i wsiego najjj lepsiejszegO( monitora:P) wypijw kielonka jutro za twije zdroofko (no dzis ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 no zdrowko :lol: mi 9 czerwca wybije 17 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A ja 2 lata :| Daj metal jakieś fotki z party. Rozumiem że bez alkoholowa biba :? buhahaha... to było poważnie? heh... bo mam tylko takie coś: 6xcarlsberg 033l [2'a już z kumplem wypiliśmy po budzie], 6xheineken 0.33l, żubrówka [heh... soczek jabłkowy] i jakieś winko hehe... to jest "bezalkoholowe" a tak wogóle to żadnego specjalnego party nie robie ale jak chcesh moge zapodać zdjęcia zaopatrzenia imho ale chyba będzie jush puste hehehehehe... dzięki dzięki dzięki za życzenia ot: a co do monitora to moja iiyama 17" mi styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 A ja 2 lata :| Daj metal jakieś fotki z party. Rozumiem że bez alkoholowa biba :? buhahaha... to było poważnie? heh... bo mam tylko takie coś: 6xcarlsberg 033l [2'a już z kumplem wypiliśmy po budzie], 6xheineken 0.33l, żubrówka [heh... soczek jabłkowy] i jakieś winko hehe... to jest "bezalkoholowe" a tak wogóle to żadnego specjalnego party nie robie ale jak chcesh moge zapodać zdjęcia zaopatrzenia imho ale chyba będzie jush puste hehehehehe... dzięki dzięki dzięki za życzenia ot: a co do monitora to moja iiyama 17" mi styknie Pewnie że nie :) To był joke ;) Widać że się już uzrobiłeś w ten bez alkoholowy toast. Wszyscy będą lepiej śpiewać, przynajmniej ptaki nie pozdychają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...