Sheep Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam! Kupilem wlasnie w/w karte graficzna i mam niespodziewane zwiechy a instalka windowsow z rodziny 2000 nie chce mi przelknac..... nie mam pojecia co zrobic...... Zasilke mam dobra.... Mysle ze to nie sprawa sprzetowa. Teraz bede probowal zmienic Biosa....... Ale i tak prosze o pomoc!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nikt nic nie wie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 myslalem tez nad przerwaniami ale nie mam pojecia o co w tym chodzi.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 byc moz sie z czym gryzie.......... please help!!!!byc moz sie z czym gryzie.......... please help!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Moze poprostu uwalona karta?? Ale jakos mi sie nie chce wierzyc... :? Sprawdz na innym kompie. Sprobowalbym tez zmiany pamieci, takie krzaki moga byc jej powodem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...