peterlech Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam! Ogolnie jestem graczem Counter strike source, i praktycznei do tego tylko używam komputera. Moja aktualna konfiguracja sprzetowa to : Core2Duo E4300 (podkręcony do 2,2 ghz) 1024MB Ram 800 MHz GeForce 7300 GS MSI P35 NEO Na moich ustawieniach w grze nie spada mi poniżej 80 fps( zazwyczaj mam tak 130-50 fps) Chcę kupić laptopa, z taka samą wydajnością jak mój komputer bądź lepszą. I proszę was o jakieś propozycje, oczywiście im niższa cena tym lepsza. Znalazłem kilka notebooków które za 1800 zł mają lepsze procesory od mojego ale mam obawy co do grafiki gdyż są to jakieś zintegrowane i obawiam się że procesor do gry jest ok ale grafika nie utrzyma takiej wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ogolnie jestem graczem Counter strike source, i praktycznei do tego tylko używam komputera.Więc nie potrzebujesz laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Więc nie potrzebujesz laptopa. Dokładnie. Nie ma sensu brać lapa tylko do tego celu - wyrzucisz kasę w błoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterlech Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 potrzebuje laptopa na imprezy lanowe, oraz campy treningowe.. oraz za rok przyda mi sie na uczelni wiec proszę o jakieś propozycje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...