Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam Tak się ostatnio zastanawiam i coraz bardziej kuszę na przesiadke na Phenoma II. Ostatnio wymieniałem coś w PC w październiku i z chęcią bym go sobie odświeżył :) Aktualnie siedzę na tym co w sigu i myślę nad przesiadką na Phenoma II 940 i do tego jakaś płytka ( może jakaś DFI :] ) Jak myślicie, opłacalne by to było? Będzie widoczna różnica w działaniu? :) Lubie mojego E8400, 4.5GHz to dla niego nie problem, do DFI też się przywiązałem ale korci mnie ten Phenom :) Ile mógłbym dostać za moje części żeby jak najmniej dopłacać albo wcale :) Trochę chaotycznie to napisałem ale myślę że zrozumiale ;) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 (edytowane) Myślę, że Ty z upgrade możesz jeszcze poczekać - nie masz złej sytuacji sprzętowej. Ew. zmieniłbym sam procesor np. na Q9550. Edytowane 12 Kwietnia 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Q9550 to juz dopłata spora ;) Wymiana na phenoma nie była by kosztowna dlatego pytam czy warto to wymieniać zanim moj intel zacznie tracić na wartości i czy da to jakąś zauważalną różnice ;) Oczywiście nie palę się z tym, problemów z wydajnością aktualnie nie mam ale czasami mam momęty że coś bym sobie pogrzebał przy PC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...