arthi Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No wiec laska na uczelni wyjezdza (tak jakos bylo o filmach i zeszlo na plytki) mi dzisiaj z tekstem ze w sklepie widziala plytki CD-RW 8cm, koles powiedzial je ze mozna nagrywac je maks 5-12 razy 8O i ze maja pojemnosc 700MB :? no smiechu warte slyszeliscie o takich cudach?! Z tego co wiem to maks te male CD-R maja po 250MB (CD-RW 200MB), ale nie uwierze ze mozna znich wyciagnac 700MB!!! PS. no i to ze mozna nagrywac i kaswoac je tylko (jak dokladnie) od 4 maks 12 razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No nie wiem. Ja mam 250 MB cd-rw, ale 700 nie widziałem. Może DVD-rw 8 cm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 te cd najwieksze maja 250 mb a zaczynaja sie od 200 albo 180 mb... w koncu to tylko obciete normalne cd:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 700 MB to one na pewno nie mają , a te 4-12 razy to przecież predkość nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No wiec laska na uczelni wyjezdza (tak jakos bylo o filmach i zeszlo na plytki) mi dzisiaj z tekstem ze w sklepie widziala plytki CD-RW 8cm, koles powiedzial je ze mozna nagrywac je maks 5-12 razy 8O i ze maja pojemnosc 700MB :? no smiechu warte slyszeliscie o takich cudach?! Z tego co wiem to maks te male CD-R maja po 250MB (CD-RW 200MB), ale nie uwierze ze mozna znich wyciagnac 700MB!!! PS. no i to ze mozna nagrywac i kaswoac je tylko (jak dokladnie) od 4 maks 12 razy :) cos sie facet pomylil... 5-12? moze mu sie pomylilo z 4-12 a wiec z predkoscia zapisu (pewnie widzial te mniejsze HS-RW :lol: ). co do 700MB - no coz sa plytki ktore maja jeszcze mniej niz 8cm i mieszcza kilkadziesiat GB (nie pamietam dokladnie ile na nie wchodzilo, wiec strzelam ---> 70GB). ale oczywiscie ta technologia wejdzie za ladnych pare lat (o ile sie nie myle to japonce pokazali takie cuda na targach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ja mam 200MB 10x CDRW 8cm bardzo fajne plytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 moja RW ma 185mb - dawno juz kupilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...