niC Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Cześć, mam pytanie czy da się jakoś uciszyć wentylator w zasilaczu ? Zwariować można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Oczywiście, wystarczy go podpiąć pod 5V, 7V, bądź kontroler obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tylko kontroluj temperaturę wydmuchiwanego powietrza i obudowy PSU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zasilacz był całkowicie zasyfiały, wyczyściłem i jest lepiej. Nie miałem jak go podpiąć, wszystkie przejściówki mam chyba na 12v(?) bo wentylator zamienił się w helikopter ;), odwróciłem cooler na procesorze, tak by wiał do zasilacza. Teraz jest już spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...