Skocz do zawartości
kuebk

Piszczenie Z Zasilacza Przy Ruszaniu Myszka?!

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego ze tymczasowo nie mam obudowy i wszystko lezy luzem uslyszalem ciche piszczenie z zasilacza tak jakby cewek czy cos w ten desen tylko ze problemem jest to ze zdarza sie to tylko jak ruszam myszka, nie wiem czy to moze jakas dziwna korelacja czy co?

Wiem wiem ze smieszna sprawa. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

W sumie u mnie ostatnio coś podobnego się dzieje, tylko, że słyszę gdy włączam Winamp'a i/lub Firefoxa.. Godzinami mogę zasiłkę katować testami obciążeniowymi (to Orthos, czy coś na grafikę i cisza!! - dodam, że żaden wentyl mi nie zagłusza zasiłki!) Zasilac to Corsair HX620 - myślicie, że uznają takie reklamacje..?

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zasilacz piszczy to na pewno to nie jest dobra oznaka ;p mi non stop piszczy (stary modecom feel 350). Pierw mi to tak bardzo nie przeszkadzało, aczkolwiek teraz nie dość, że piszczy to się jeszcze resetuje (z 1,2 razy na dzień) i muszę z 2-4 razy odpalać kompa, żeby się uruchomił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też piszczał przy ruszaniu mychą teraz nieco lepiej jest, albo się przyzwyczaiłem:D.Ogólnie to miałem wcześniej same ciach!a jak modecomy, codegeny i no name i nie było kłopotów, a jak dostałem chiefteca to od razu piszczał;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi corsair piszczal niezaleznie od obciazenia. Udalo mi sie go wymienic na bequieta 450W i mam cisze. Teraz chce zmienic go na 550W i wlasnie piszczenia sie boje :damage_wall:

Mam 550w od bq i jedyne co slysze to wentylator jak wsadze ucho do grilla od zasilacza. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi