romek-o Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 moze wyciągnij od niego jakis adres e-mail albo dane osobowe, chociaz jesli jest we francji to raczej nic nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 niby wszystko ok tylko czykomputer jest teraz we Francji? Według mnie wygląda na to że tak. Spytałem o swoje IP i dostałem dane swojego operatora, więc dane wyglądają na prawidłowe. To teraz juz tylko "wyprosić" u operatora dane o tym kto miał przydzielone to IP w tamtym dniu i o tamtej godzinie... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ericssonkrk Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Coś mi się zdaje że ktoś mało inteligentny w kwestii komputerów przed wyjazdem do Francji ukradł lapciaka i teraz z tego korzysta... Ja się zastanawiam nad wykupieniem ubezpieczenia na lapciaka :D ( tak na wszelki wypadek :) kiedys podobny glab meczyl mnie strzalkami o 2-3 w nocy, wiec zadzwonilem jako konsultant operatora sieci z potwierdzeniem danych i podal wsio dokladnie Potwierdzam sposób kolegi. Podałem się za konsultanta sieci Orange z prośbą o potwierdzenie danych osobowych ... Panna którą chciałem poznać podała wszystko idealnie jak na tacy :) :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...