gizmoe Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam, Prosiłbym o poradę dot. karty dźwiękowej, mianowicie w PC miałem własnie Prodigy HD2. Jednak sprzedałem PC i kupiłem laptopa, natomiast pozostał problem dźwięku. Głownie słucham muzyki, oglądam filmy, posiadam aplituner także szukam karty z najlepszym stereo. Z Prodigy HD2 byłem mega zadowolony, szukam czegoś na wzór tej karty natomiast pod USB, creative raczej odpada. Proszę o porady ! Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez gizmoe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 skoro masz amplituner to wystarczy ci cos co pusci sygnal cyfrowy i nie bedzie mialo problemow ze sterownikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 EMU 0202 USB - tani i dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 EMU 0202 USB - tani i dobry Tanio - 450 złotych? Fakt, kosztowała kiedyś 340 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 W porównaniu do innych PRO interfejsów to jest najtańszy :) Prodigy HD2 ma parametry high-endowe więc za taką kartę na USB trzeba "trochę" zapłacić. Musisz się z tym liczyć. Tanio - 450 złotych? Fakt, kosztowała kiedyś 340 :) gdzie w tej wypowiedzi logika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...