prz3m3k1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) TEMAT DO ZAMKNIECIA! Pomoglo : chkdsk /r - w konsoli przywracania. Witam. Mam taki problem wczoraj było wszystko ok, dziś rano włączam kompa i po wyborze systemu (Miedzy XP a tym od przywracania, oczywiscie Xp na automatycznie, nic nie klikalem itp), pojawił sie czarny ekran. Zresetowalem kompa i nic, chciałem wejsc w tryb awaryjny obojetnie, w który wszedzie to samo czarny ekran z migającym kursorem. Chciałem teraz wgrac XP na nowo itp, po jakims czasie ladowania sie tych plikow z plyty, również pojawia sie czarny ekran. Co może być tego przyczyna ? Dysk ten z sygnatury, zero bledow, sprawdzany HDD Regeneratorem. Najbardziej zależy mi na danych, które tam są itp. Ram na bank ok (sprawdzalem), resetowalem bios rowniez to samo, przesiedziałem na google długo, również bez skutku. Mial ktos podobny problem? Prosze o pomoc. pozdrawiam. ps. probowalem wlaczyc ubuntu live cd i rowniez nic ;/ dysk jest na gwarancji, lecz wazne sa dane na nim... Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez prz3m3k1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie masz sygnatury. Dysk działa na innym kompie? Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m3k1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Nie masz sygnatur. Dysk działa na innym kompie? Sygnatur czyli tablic dysku? nie probowalem, a podlaczyc dysk razem z innym czy sam moj, bo niechce jeszcze na innym kompie zeby cos padlo ;D Bo juz mam dosc z tym dyskiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Podłącz tylko swój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m3k1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Za jakis czas podlacze i dam znac. Probowalem tez czegos takiego : systemrescuecd-x86-1.0.4 ale w ogole jak juz plytka miala bootowac to byl blad jakis ;/ zaraz pokaze foto. Edit/ Fotka: http://i40.tinypic.com/cnlfl.jpg Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez prz3m3k1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wygląda na winę zasilacza lub płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Co do sysresccd to przy boot wpisz rescuecd albo wypal najnowszą wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m3k1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Wygląda na winę zasilacza lub płyty głównej.Hmm zasilacz raczej napewno ok (MC-350) plyta rowniez, na innym dysku twardym system smiga, lecz gdy do tamtego dysku dodam ten moj obecny to pokazuje sie znow czarny ekran ;/ Jakims cudem zalaczyło sie konsole przywracania systemu microsoft windows ;) Wpisalem komende chkdsk i czekam, co jeszcze w tej sytuacji moge wpisac. Prosze o pomoc. Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez prz3m3k1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...