Skocz do zawartości
horrorcore

System Się Sypie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. :) Mam "małe" problemy z systemem. :)

Zainstalowałem Win XP SP2, ściągnąłem SP3 i zainstalowałem wszystkie możliwe update'y z witryny microsoftu, w międzyczasie (przed zainstalowaniem update'ów, ale już po SP3) zaczęła mi się sypać mozilla, sama się wyłącza, itp. później przestały działać gry generując przeróżne errory, etc. GTA IV przeinstalowałem to raz się włącza normalnie, a raz zacina przy ładowaniu. Poza tym DVD nie czyta mi płyt, na początku działał normalnie (jakoś musiałem te gry, itp. poinstalować :P).

Nie mam pojęcia co zrobić, mogę sformatować przez wiersz poleceń, ale nie wiem czy po tym DVD odczyta mi płytę z Windowsem. : / Pomocy! : d

Z góry dzięki. ;)

P.S. Jak już piszę to przy okazji. :) Jak podłączam stary dysk na IDE do mobo to windows go nie widzi, nawet jak daję wyszukiwanie urządzeń, nie wie ktoś co to może być? Próbowałem zworki przełączać w każdy sposób i nic.

Edytowane przez horrorcore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zaznaczyłem tego, ale próbowałem wszystkiego w tym temacie i nic. :/ Dodam, że problemy zaczęły się po zainstalowaniu update'ów microsoftu, zrobił bym formata przez wiersz poleceń, ale nie wiem czy wtedy odczyta mi płytę. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi