turkuć Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 No właśnie ? Liczy się : CENA, zaopatrzenie i sklep internetowy Bardzo prosze o odpowiedzi, przygotowyje się do zlożenia nowego zestawy za moje cięko odłożone i uciułane pieniądze . Bardzo prosze o pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 1. Nie podales jakie miasto :) no chyba ze planujesz jezdzic z jednego konca kraju na drugi zeby zaoszczedzic pare zl (paliwo/bilety tez kosztuja :) 2. Obstawiam ze sporo postow bedzie zawieralo nazwy Action oraz wszelkie gieldy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 To zależy skąd jesteś, jak mieszkasz w Wa-wie to najlepiej idź na WGK, ceny są tam ogólnie niższe niż w sklepach. Na samej giełdzie jest taniej, ale ewentualnie możesz wejść na jej serwis http://www.wgk.waw.pl i tam do e-sklepu i jak tam zamówisz zestaw to Ci go nie plombują i możesz w nim grzebać nie tracąc gwarancji. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 www.simmtech.pl A tak wogóle chłopaki z simmtecha, robię wam darmową reklamę :lol: :lol: :lol: Ale fakt, że są najtańsi, przynajmiej w moim mieście....tylko nie ma wszystkiego w ofercie :? Ale spoko sklep!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Oczywiście tylko jeden http://www.tweak.pl/esklep/ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 www.simmtech.pl A tak wogóle chłopaki z simmtecha, robię wam darmową reklamę :lol: :lol: :lol: Ale fakt, że są najtańsi, przynajmiej w moim mieście....tylko nie ma wszystkiego w ofercie :? Ale spoko sklep!!!!! W Łomża City też mają swoją placówkę :) Za sprawą cen i fajnej obsługi przejęli chyba 100% lokalnego rynku :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 No właśnie ? Liczy się : CENA, zaopatrzenie i sklep internetowy Bardzo prosze o odpowiedzi, przygotowyje się do zlożenia nowego zestawy za moje cięko odłożone i uciułane pieniądze . Bardzo prosze o pomoc !!! www.pcprojekt.pl nie tylko wirtualnie. Sa w Krakowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 W Poznaniu to będzie komputronik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 W Katowicach (zgodnie z przewidywaniami Xona :)) Action i Gielda komp "kolo Spodka" ewentualnie Monell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bags Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 www.komputronik.pl to jest to :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 najlepszy jest WGK :) ( dla nie kumatych :wink: Warszawska Gielda Komputerowa) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ACTION Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gral, najnizsze ceny w trojmiescie. Link: www.gral.pl (na stronie sklep i katalog). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 www.simmtech.pl A tak wogóle chłopaki z simmtecha, robię wam darmową reklamę :lol: :lol: :lol: Ale fakt, że są najtańsi, przynajmiej w moim mieście....tylko nie ma wszystkiego w ofercie :? Ale spoko sklep!!!!! Też lubiłem ten sklep , ale chłopaki mi podpadli , gdy kupowałem komp. dla dziewczyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 No właśnie ? Liczy się : CENA, zaopatrzenie i sklep internetowy Bardzo prosze o odpowiedzi, przygotowyje się do zlożenia nowego zestawy za moje cięko odłożone i uciułane pieniądze . Bardzo prosze o pomoc !!! www.pcprojekt.pl nie tylko wirtualnie. Sa w Krakowie... Do wczoraj ich lubilem ... ale po tym jak chcialem u nich wczoraj fakture poprawic bo do Kielc musialem ja wysłac ... odesłali mnie do ksiegowej zeby NOTE KORYGUJACA WYSTAWILA .....no to se mysle ... ok dzwonie do ksiegowej .... A ONA NA MNIE Z PYSKIEM .... nota korygujaca to jest nota do faktury i ja sprzedajacy wystawia !!! ona moze to za nich wydrukowac a oni teoetycznie moga to poswiadczyc i bedzie w porzadku .... ale to jest odwalanie roboty za nich!!!! I w ten oto sposób jutro jade zrobic tam rozpierduche!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>le .... od tej pory wole przeplacac w BIT'cie ... drukarke tam kupilem o 10 zl drozsza niz w PCProjekcie ale fakture mi od reki poprawili!!!... TEN SAM BŁĄD NA NIEJ BYL!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Erio: Taka drobna sprawa w sumie (swiat sie nie zawali) a taki problem robisz, nie szkoda zdrowia? Ja na takie drobne problemu i rozne sytuacje wybuchowe mam wlaczonego ignora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Gral, najnizsze ceny w trojmiescie. Link: www.gral.pl (na stronie sklep i katalog). popieram, jutro (właściwie już dziś) robię tam zakupy :wink: i z tego co widzę, ceny są tam niższe niż w wielu innych e-sklepach komputerowych (np. niż w komputroniku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 komputronik zdziera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Dla osob z Warzszawy i okolic polecam sobota-niedziela od 10 do ok 14 gielda pod Stodołą ( WGK). Nie wiem czy da sie qpic taniej.. napewno nie w wa-wie.Niestety sporo jest tam slabych sprzedawcow :( Ale niektórzy potrafia uczciwie doradzic .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...