nrl Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Kupiłem sobie nowiutkiego epoxa 8rda+ ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i odrazu wchodze do BIOSU ustawiam proca na 166Mhz RESTART WSTAJE BEZ PROBLEMU USTAWIAM PAMIĄTKI NA MAX. RESTART I NIEMIŁA NIESPODZIANKA NA MONITORZE WIDNIEJE NAPIS WŁÓZ DYSKIETKIE I NAPIS BIOS ERROR. Mój konfig:epox 8rda+ :( ,magiczny A1700+,samsungi 256MB 333,geforce2mx 400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Reset CMOS'u był?? Jak nie to :lol:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Mam nie odparte wrażenie że nie przejżałeś forum ;): http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26241&start=0 Naprawde o padkach biosu było juz chyba wszystko :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 albo włączyć płyte z insertem - pamiątki nie wyrobiły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie da sie ukryc ze kostki biosu 8RDA(+) sa bardzo delikatne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...