Kolos Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam, Mam problem z moją kartą dzwiękową na KN9. Wcześniej wszystko było cacy. Przez pewien okres miałem sb 2zs ale sprzedałem bo nie posiadam już zestawu głośników 5.1 i chciałem słuchać nadal muzyki na płycie głównej, ale po zainstalowaniu sterowników z cd abita jak i z netu głucho jest :/. Oczywiście system wykrywa kartę REALTEK 97 ale nic nie gra z głośników. Macie jakieś porady?. Oczywiście wszystko skasowałem w rejestrze jak i przy pomocy Drive Cleanera ale to nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jaki system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zapomniałem napisać, system to XP proffesional z SP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 a przypadkiem nie wyłączałeś karty w biosie jak podpinałeś soundblastera? kolejna sprawa, że XP potrzebował jakichś poprawek żeby dobrze wykrywać karty realteka.. Ja bym próbował instalować jakiegoś modyfikowanego XP albo nowszy system (Win7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Bez przesady. Wystarczy 1 łatka a nie jakieś piraty z Sieci (mod. Windows). http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ua...q=0s&oq=uua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Rozwiązałem problem, po prostu jedna zworka na płycie odpowiedzialna za dzwięk wychodzący się obluzowała i nie stykała z płytą. Po wsadzeniu jej na swoje miejsce wszystko już działa. A o włączeniu karty muzycznej w biosie nie zapomniałem to oczywiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...