Pinki Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Przyszedl czas wymienic moja 3.5 letnia obudowe 8O Przypadly mi do gustu obydowy firmy Tracer z 350W zasilaczem :) Co o nich myslicie :?: Brac :?: Nie mam duzo kasy na zasilacze Chiefteca itd :? Tracer Neon TRO-424 Midi Tower ATX 350W Tracer Aqua TRO-434 Midi Tower ATX 350W Tracer Focus TRO-585 Midi Tower ATX 350W z rączką Dzieki za odpowiedzi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Każdy ma swój gust :). Jak dla mnie pierwsza najfajofsza ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No ktora :) Czy zasilacz bedzie ok :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A gdzie gole panienki ???? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Dexter tobie jedno w glowie :P Lepiej poradzilbys cos a nie myslal o golych panienkach :D To taki trick zeby wiecej osob tu zagladnelo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 wrrrrrrrrr a już miałem nadzieje. NO ale co do wyboru to chyba pierwsza jest naj sexsowniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 heheheh ostro pinki...mysle ze tu duzo osób luknie teraz:) jak juz tu jestem o ci napisze moją opinie: otóz mnie przypadła do gustu trzecia obudowa(focus),troche kosmiczna ale .......... Ja ci powiem ze jako ze ostanio tez przymiezam sie do zmiany pudła (jak tylko bede mial kase) i upatrzyłem sobie http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=374 pudła modecom......... popatrz moze coś znajdziesz... a co do zasiłki to niestety nie powiem Ci nic mądrego...ale mam jakieś negatywne skojarzenia z tą marką(moze kiedy coś złego słyszałem-nie pamietam) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Dexter tobie jedno w glowie :P Lepiej poradzilbys cos a nie myslal o golych panienkach :D To taki trick zeby wiecej osob tu zagladnelo ;) Wiem ze trick :) IMHO o gustach sie nie dyskutuje. Jak dla mnie to wszystkie sa paskudne. Wiec nie wiem co Ci doradzic, no moze to zebys poszukal innej :twisted: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Sa gusty i gusciki (na biusty i biusciki :lol: ) ale jesli juz mam sie wypowiadac to biore srodkowa - jest najprostsza. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 mnie tam się 1 podoba chociaż pikne to one nie są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 tracer ferro jest ladna. Reszta do [gluteus maximus]. W srodku i tak sa pewnie takie same. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Wlasnie sie dowiedzialem ze one sa z zasilaczami MEGABAJT 350W :( Czy lepiej bedzie wziac Modecoma Fine II z 300W HuntKey za 200zł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 1 najladniejsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Jak znajdziesz Fine II z HuntKeyem to ja bym brał tego ModeComa :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Jak znajdziesz Fine II z HuntKeyem to ja bym brał tego ModeComa :-). http://www.adax.com.pl/pokazProdukt.asp?Id=1446 Buda fajna ale jak zasilacz? HuntKey 300W jest wart polecenia? W zestawie z buda Modecom Fine II za 200zł :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Fakt HuntKey może nie jest to Chieftec, ale napewno zasilacz jest lepszy aniżeli CodeGen czy Megabajt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja mam modecoma NICE (IMHO ładniejszy + duży) z tym Huntkeyem 300W. Zasiłka oki, napięcia spox. Powiem krótko - bierz Modecoma :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...