black_elwis Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Teoretycznie niczym sie nie różnią, tylko wymiarami, układ biosu jest taki sam poza tym, że (...)P-S3 ma opcje OC. Składam komputer pod podzespoły 2x 1 gb ram 667mhz Gigabyte GA-945GM-S2 + Core 2 Duo E6300 GIGABYTE GF 9600GT 512MB Dysk 250GB Sata Jakiś tam napęd DVD Zasilacz TRACER 4Life HellFire 450 W SILENT PFC I ogólnie ta płyta mnie rozczarowała, wpierw ją kupiłem, dopiero później sprawdziłem... Składam go do <1200 zł ograniczony budżet. Zmarnuje tylko potencjał procka;/, jestem tak zdesperowany, że mogę wymienić płytę z opcją dopłaty xD Ale wpierw podejmę się niecnego planu wrzucenia biosu, albo uwale płytę albo sie uda, trudno;) chyba że ktoś wie coś na ten temat? Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez black_elwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOOrOp Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 sprawdz ics(taki scalak prostokątny gdzies obok PCI-E) jezeli sa podobne to mozna sprobowac wrzucac. napisz ICS!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_elwis Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Numer ICS 561170055195401BFLF da się coś z tym zrobić? Wie ktoś jak podłącz audio panel na froncie obudowy pod płytę? Mam takie kable: i takie wejścia: Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez black_elwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...