kutasss Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, Chodzi mi o całkowite wyłączenie jej, tak aby w trybie oszczędzania energii z Cool n Quiet, i korzystaniu z grafiki zintegrowanej 7025, - ta na porcie PCI-E, była niewidzialna dla SO [Vista 64]. A także, by wentylator na niej nie chodził. Generalnie ma być zimna, cicha i nieobecna. W zaawansowanych opcjach zasilania dla opcji: Magistrala PCI-E, ustawiłem na "Maksymalny poziom oszczędzania energii" w zależności od stanu łącza. W biosie mam IGP>PCI>PCI-E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, Chodzi mi o całkowite wyłączenie jej, tak aby w trybie oszczędzania energii z Cool n Quiet, i korzystaniu z grafiki zintegrowanej 7025, - ta na porcie PCI-E, była niewidzialna dla SO [Vista 64]. A także, by wentylator na niej nie chodził. Generalnie ma być zimna, cicha i nieobecna. W zaawansowanych opcjach zasilania dla opcji: Magistrala PCI-E, ustawiłem na "Maksymalny poziom oszczędzania energii" w zależności od stanu łącza. W biosie mam IGP>PCI>PCI-E. a co się dzieje ja wyłączy ja w menadżerze urządzeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutasss Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie wyświetla mi jej wtedy w Personalizuj/Ustawienia Ekranu. [Wcześniej miałem 4 monitory, aktualnie mam 2 dla 7025]. Natomiast nadal wentyl wieje jak wiał na niej, straciłem też w programie Riva Tuner możliwość ustawienia %fana i OC - te opcje zniknęły. Patrze jeszcze, ale na razie tyle widzę. [zresztą wyłączyłem ją w menedżerze już wcześniej - tylko nie napisałem]. W każdym razie dzięki, za szybą reakcję. Ps. Zastanawiam się miedzy ACPI a ACPI 2.0, aktualnie mam włączone obie - jednak nic to nie zmienia. Wiatrak na Gpu nadal wieje. Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez killov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...