Gość majkel84 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Pierwsza sprawa: W menedźerze zadań mam taką dziwną czerwoną linię w obciążeniu proca - obok zielonej. Szczerze to pierwszy raz taką widzę - jakby ktoś mógł mi przybliżyć co ona oznacza No i druga sprawa: Podkręciłem celka do 3,8 1,4375v na strandardowym intelowskim BOXie - nowy niski. Chwilowo nie mam innego chłodzenia takze chyba dłuższy czas będzi9e na nim pracował. Temp w idlu co prawda około 50 ale w stresie 70-75 norma Nie wiem czy to normalne, ale chciałem spytać użytkowników prescottów czy długo one pożyją z takimi tempami? Szczególnie że niektóre strony i aktywną zawartością potrafią zakatować tego proca na 100% :-P Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To czerwone to "pokaż czas jądra" w menu widok, przy aktywnej zakładce "wydajność" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Na takich temp. to na pewno jeszcze popracuje ale na pewno krócej niż normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...