Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 co lepsze 512MB kingson 333MHz, czy 512MB twinmos 333MHz, lub 2*256MB kingson 333MHz, czy 2*256MB twinmos 333MHz i jaką płytę do tego epoxa 8rda+, czy abita nf7-s rev. 2.0 mam aktualnie lipe asusa a7v8x :cry: :cry: :evil: (nikomu nie polecam naprawde szajs, problemy ze wszystkim włącznie z podkręcaniem); nie polecam najgorszemu wrogowi zasilaczy X-POWER-daje takie napięcia, że aż głowa boli (miałem 350W ale mie szybko opuścił i dali mi w zamian ten szajs :cry: :evil: ) mam: XP 2100+ :twisted: @2700+(158MHz); nieszczęsnego asusa :cry: :cry: ; herka 9700@351MHz :twisted: ,632MHZ ; 512 kingson 333MHz;[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 pomóźcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 pomóźcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 kurcze ja mam asusa i wg mnie plyta jest jak najbardziej oc friendly ( :arrow: podpis) na mobo pracuja dwa twinmos'y i tez 0 problemow (niby sa CL 2.5 ale chodza max stabilnie na CL2 2-2-5) zasilacz mam dobry (jeszcze mi dziala :P ) w kazdym razie polecam twinmos 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 "Nie kazde zloto jasno blyszczcy Nie kazdy bladzi, kto wedruje,..."- dobry tekścior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 "Nie kazde zloto jasno blyszczcy Nie kazdy bladzi, kto wedruje,..."- dobry tekścior fakt - szczegolnie ze sam Tolkien kiedys to napisal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 najlepiej 2*256 kingstona i plyte epoxa. Epox robi naprawde dobre plytki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Bierz Twin Mosy & Abit i nie pytaj dlaczego bo bylo duzo o tym na forum a nie ma sensu przytaczac wszystkiego. Abit - maa wszystko jest lepszy od Epox'a, a twin mosy bo ladnie sie kreca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 dzięki biały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 popieram Bialego bierz Abita i TwinMosy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Epoxa i twin mosy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 twinmos i abit nf-7s 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 jkhsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 niestety ;) :D ;) abit i twin mos :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 abita nf7-s rev. 2.0 I TwinMosy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Skoro wszyscy tak mowia to cos w tym musi byc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Abit i TwinMos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Abit i TwinMos :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 tez sie zgodze ze ABIT na nforcie ale co do pamieci wybral bym kingstony ale tylko hyperX pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 tez sie zgodze ze ABIT na nforcie ale co do pamieci wybral bym kingstony ale tylko hyperX pozdrawiamno tak tylko na 2 kostkach pamięci to już różnica ok. 100 zeta w stosunku do twinMos'ów, a za to to już sobie można niezły cooler / mysz / 2 kraty piffska na sobotę qpić ;) pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Tylko TwinMOS - plyta kjwestia gustu, chociaz ja bym pewnie tez wzial abita, - chociaz epox jest cool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Abit i Hyper X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 uważam ze powinno sie ten temat zamknac. Temat został chyna wyczerpany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...