DJ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie myslcie ze robie kolus reklame, znalazlem taki artykulik w sumie nawet nawet choc mam do niego kilka zastrzerzen jak ktos che to zapodaje linka artykul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 EDDY nie miej mi tego za złe :D Artykulik "nieco" pobieżny i ma kika błędów np. :arrow: Najlepszy kolor rdzenia to niebieskawy/ pod swiatło biały. :arrow: Nie ma nic o DLT3C :arrow: 1700+ Bo DUT3C ma standard vcore 1,6V (ale to drobiazg) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 hm z tego co sie tam doczytalem to chyba autor nie powiedzial co w rzeczywistosci chcial powiedziec chcial chyba napisac ogolnei o athlonach w tabelce, a nie dla tego konkretnego modelu przynajmniej ja to tak widze poczekajmy moze autor sie zacznie sam bronic hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 EDDY nie miej mi tego za złe :D Artykulik "nieco" pobieżny i ma kika błędów np. :arrow: Najlepszy kolor rdzenia to niebieskawy/ pod swiatło biały. :arrow: Nie ma nic o DLT3C :arrow: 1700+ Bo DUT3C ma standard vcore 1,6V (ale to drobiazg) Pozdrawiam, 1. niby jaki to jest blad?? 2. nie ma, bo nie mialem stycznosci z tym procem 3. ja pisalem ogolnie o Athlon'ach, jesli juz lubisz sie czepiac, to mogles napisac, ze Palomino tez nie zawsze ma 1.75V ;-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...