sqeqes Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Panowie, mam taka dziwna sprawe - mam stara karte Geforce 7600 GS, ktora sobie stoi w starym komputerze (taki multimedialny zestaw). Ten komputer byl/jest podlaczony kablem hdmi do telewizora (przez przejsciowke ati) i wszystko gralo. Byl obraz, dzwieku nie (bo ta karta nie obsluguje). Ale reinstalowalem system a przy okazji wyczyscilem wszystko w srodku. Polaczylem wszystko z powrotem i nie ma obrazu w telewizorze z komputera. Probowalem juz roznych kombinacji ale ogolnie jest tak, ze telewizor jest podlaczony do komputera - komputer startuje, na obydwu ekranach jest obraz startowy ale jak sie laduje windows to obraz z telewizora znika i czarna dziura straszy. W ustawieniach nvidia probowalem juz roznych ustawien - i dual i klon i czestotliwosc. Nic. Telewizor jest jest bez problemu wykrywany, sa opcje jaki ekran glowny i takie tam ale obrazu nie ma :sad: Ktos sie spotkal juz z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 z moim tv też był problem a okazało się że wystarczy zmienić rozdzielczość przed podłączeniem na taką jak ma tv u mnie na przykład w rozdzielczości 1280x800 nie działa a w rozdzielczości 1280x720 lub 1280x1024 działa bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqeqes Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 z moim tv też był problem a okazało się że wystarczy zmienić rozdzielczość przed podłączeniem na taką jak ma tv u mnie na przykład w rozdzielczości 1280x800 nie działa a w rozdzielczości 1280x720 lub 1280x1024 działa bez problemu Tylko moj telewizor ma rozdzielczosc 1920x1080 a PC 1280x1024 i wczesniej dzialalo bez problemu. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 telewizor full hd ustaw też w komputerze tą rozdzielczość i powinno działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqeqes Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 telewizor full hd ustaw też w komputerze tą rozdzielczość i powinno działać No niestety nie dziala. No coz bede probowal dalej choc powoli sie poddaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Panowie ja mam taki problem: Mam podpięty laptop HP Pavilion (GF 8400) kablem HDMI do telewizora full HD i jak klikam na drugi monitorek w sterach nvidii (czyli telewizor) to nie moge zmienic rozdzielczosci wyzszej niz 1280x800. Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adinos Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Panowie ja mam taki problem: Mam podpięty laptop HP Pavilion (GF 8400) kablem HDMI do telewizora full HD i jak klikam na drugi monitorek w sterach nvidii (czyli telewizor) to nie moge zmienic rozdzielczosci wyzszej niz 1280x800. Co jest grane? Pewnie cie oszukali w sklepie na te full hd. Jaka promocja taki televizor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...