masterdomin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam taki nietypowy problem... szukałem w necie i nikt czegoś podobnego nie doświadczył więc postanowiłem napisać tutaj. Mianowicie chodzi o to, że zawiesza mi się photoshop gdy chce otworzyć jakąś grafikę lub otworzyć nową, czystą "kartkę". Wcześniej tego nie było, nagle pach... i zawiesza się. W konsekwencji trzeba w managerze programów go wyłączyć bo nic nie idzie zrobić. O co może chodzić ? system win xp + sp3 2 gb ramu t5500 - obciążenie procka zerowe nowy system wersja trial nod 32 - nic nie robi, nie muli nie wiesza kompa, wszystko sprawdzałem :) inaczej bym tutaj nie napisał p.s Dodam, że gdy program dłuższą chwilkę pochodzi to obrazek się wczyta... ale gdzie tu komfort pracy gdy trzeba czekać na wczytanie obojętnie jakiego obrazka ok 2 min.... Jakieś sugestie ? O CO KAMAN ? Żadnych aktualizacji nie pobierałem, wczoraj wszystko było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Próbowałeś reinstalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 tak, nic nie pomaga..... pomaga reinstalka systemu... ale to się mija z celem.... początkowo wszystko jest ok... a z czasem konfiguracji kompa (dogrywania nowych programów itp) taki problemik występuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...