Skocz do zawartości
Caleb

Konkurs Nzxt

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Markę NZXT stworzono w 2004 roku, by spełnić marzenia graczy z całego świata. Wraz z firmą MADTech chcemy spełnić również Wasze marzenia posiadania produktów najwyższej klasy i to całkowicie za darmo. By stać się posiadaczem pięknej obudowy NZXT Lexa Blaclkine lub perfekcyjnie wykonanej NZXT Trinity, czy też myszki NZXT Avatar, stworzonej specjalnie dla graczy, wystarczy odpowiedzieć na 3 proste pytania. Wymogiem jest posiadanie zarejestrowanego konta w serwisie PurePC.pl. Chętnych zapraszamy do rozwinięcia, gdzie znajduje się dalsza część konkursu.

ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSIE

Pamiętajcie, nie piszcie nikomu jakie są prawidłowe odpowiedzi, moderacja pilnuje tego. Kto złamie ten przepis zostanie usunięty z konkursu + otrzyma w nagrodę blokadę forum na 7 dni

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkursy co dwa tygodnie staram się przygotowywać. Trochę to pracy kosztuje ale cóż, czego się nie robi dla userów :)

Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, po 48 godz. wyniki, jak wybieramy zwycięzców wiadomo z poprzednich, maile jak są odbijane to automatycznie w ciągu minuty.

Dobrej zabawy i wygranych.

BTW: Lexa to ta sama co była do wygrania na nazwę serwisu. Jak każdy pamięta wtedy wybrano naszą nazwę więc nagroda czekała u sponsora. Teraz znów możecie ją wygrać a to smaczny kąsek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkursy co dwa tygodnie staram się przygotowywać. Trochę to pracy kosztuje ale cóż, czego się nie robi dla userów :)

Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, po 48 godz. wyniki, jak wybieramy zwycięzców wiadomo z poprzednich, maile jak są odbijane to automatycznie w ciągu minuty.

Dobrej zabawy i wygranych.

BTW: Lexa to ta sama co była do wygrania na nazwę serwisu. Jak każdy pamięta wtedy wybrano naszą nazwę więc nagroda czekała u sponsora. Teraz znów możecie ją wygrać a to smaczny kąsek.

Bardzo podoba mi się Twoje podejście do serwisu i o to że dbasz o niego. Jak widać konkursów wysyp także sporo osób zostało już uszczęśliwionych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałbym, że nawet za prostę.

Tylko przestań. Pytania w sam raz. Ja powiem tak, że łatwę nie są ale łatwo znaleźć odpowiedzi i tak ma być ;)

Obudówki gites majonez. Wybaczcie chłopaki, trzymam kciuki ale za siebie :P :D

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a miałem już jakąś budę szukać ale poczekam :D może szczęście się w końcu chociaż "popatrzy" na mnie, bo ..... Jak mówią "goowno" szczęście przynosi. Za każdym razem jak z psem na spacer to muszę wleźć w jakiś szit ale szczęścia nie widać :D

Lexa hmmm...... miodna jest, .......taaaaa

Powodzenia ewrybady :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciesze się, że są tak pozytywne odczucia co do przeprowadzonego konkursu. Będzie ich trochę więcej zaraz po zmianach jakie niedługo nas czekają w serwisie. Nie mogę nic za bardzo mówić ale serwis zmieni się nawet bardzo dla Was i odczujecie je na sobie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I kolejny fajny konkurs:) odpowiedzi faktycznie w 2 minuty bez problemu da się wygooglować. A takie pytanie ode mnie, czy może będzie jakis konkurs w którym można by było wykazać się umiejętnościami np. grafika czy literackie zdolności aby wygrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w planach są konkursy graficzne i literackie jak pisanie własnych recenzji ale nie chcę na razie o tym mówić bo konkurencja nie śpi :)

W przyszłym miesiącu kolejne dwa konkursy a już w czerwcu trochę rozwiniemy waszą wyobraźnię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz odpowiedziałem i moim zdaniem te konkursy to świetny pomysł :D B-) A ten konkurs graficzny to po prostu genialny, teraz nie wystarczy tylko trochę poszukać w google, a zawsze to jakaś nowość :D

BTW. Liczę na myche :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym was Więcej tym bardziej ciesze się, że warto poświęcić kilka godzin na jego przygotowanie i porozmawiać z firmami by wilk był syty (firma ma darmową reklamę) i owca cała (czytelnicy wygrywają cenne nagrody). Ostatnio był pomysł w naszych szeregach by wprowadzić tylko płatne konkursy dla firm ale na szczęście bojkot spowodował, że macie ciekawe konkursy a firmy hojniej dają nagrody, gdy nie mają dodatkowych kosztów robienia konkursów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi