Caleb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Markę NZXT stworzono w 2004 roku, by spełnić marzenia graczy z całego świata. Wraz z firmą MADTech chcemy spełnić również Wasze marzenia posiadania produktów najwyższej klasy i to całkowicie za darmo. By stać się posiadaczem pięknej obudowy NZXT Lexa Blaclkine lub perfekcyjnie wykonanej NZXT Trinity, czy też myszki NZXT Avatar, stworzonej specjalnie dla graczy, wystarczy odpowiedzieć na 3 proste pytania. Wymogiem jest posiadanie zarejestrowanego konta w serwisie PurePC.pl. Chętnych zapraszamy do rozwinięcia, gdzie znajduje się dalsza część konkursu. ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSIE Pamiętajcie, nie piszcie nikomu jakie są prawidłowe odpowiedzi, moderacja pilnuje tego. Kto złamie ten przepis zostanie usunięty z konkursu + otrzyma w nagrodę blokadę forum na 7 dni Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Odpowiedzi na pytania bardzo łatwo znaleźć, więc chyba nikt nie powinien mieć problemu. Zobaczymy, może teraz się uda coś wygrać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nice kolejny konkurs, myśle że tym razem powinno byc ok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tym razem odpowiedzi na 99% dobre zaznaczyłem :D Czekam na wyniki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 moar konkursów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) Jesteśmy w szale ;) Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Konkursy co dwa tygodnie staram się przygotowywać. Trochę to pracy kosztuje ale cóż, czego się nie robi dla userów :) Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, po 48 godz. wyniki, jak wybieramy zwycięzców wiadomo z poprzednich, maile jak są odbijane to automatycznie w ciągu minuty. Dobrej zabawy i wygranych. BTW: Lexa to ta sama co była do wygrania na nazwę serwisu. Jak każdy pamięta wtedy wybrano naszą nazwę więc nagroda czekała u sponsora. Teraz znów możecie ją wygrać a to smaczny kąsek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja odpowiedzi na pytania znalazłem w 2 minuty PS Fajnie by wyglądała Nzxt Trinity u mnie w pokoju (ta za 1 miejsce jakoś nie przypadła mi do gustu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Konkursy co dwa tygodnie staram się przygotowywać. Trochę to pracy kosztuje ale cóż, czego się nie robi dla userów :) Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, po 48 godz. wyniki, jak wybieramy zwycięzców wiadomo z poprzednich, maile jak są odbijane to automatycznie w ciągu minuty. Dobrej zabawy i wygranych. BTW: Lexa to ta sama co była do wygrania na nazwę serwisu. Jak każdy pamięta wtedy wybrano naszą nazwę więc nagroda czekała u sponsora. Teraz znów możecie ją wygrać a to smaczny kąsek. Bardzo podoba mi się Twoje podejście do serwisu i o to że dbasz o niego. Jak widać konkursów wysyp także sporo osób zostało już uszczęśliwionych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 U mnie też by fajnie wyglądała :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ta trinity wyglada oblesnie :D Tandeta na froncie jak sie patrzy (z reszta nie tylko na froncie) ale za to pierwsza buda bardzo stylowa. Ofc to kwestia gustu ;p (i nie, nie atakuje organizatorow konkursu ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Trinity rzeczywiście o wiele ładniejsza niż Lexa :rolleyes: No ale o gustach się nie dyskutuje ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pytania bardzo proste:) Na pierwsze trzeba było trochę dłużej poszukać a na pozostałe dwa to szybko można było znaleźć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Powiedziałbym, że nawet za prostę. Oby tym razem mi się poszczęściło. Obecna obudowa to stary ATX z śp. komputerów Adax ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 I znów się zaczyna że za proste pytania :huh: Konkurs fajny, oby tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pytania są bdb ;) fajnie że znów jakiś konkurs jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kurde fajniutkie te obudowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Powiedziałbym, że nawet za prostę.Tylko przestań. Pytania w sam raz. Ja powiem tak, że łatwę nie są ale łatwo znaleźć odpowiedzi i tak ma być ;) Obudówki gites majonez. Wybaczcie chłopaki, trzymam kciuki ale za siebie :P :D Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbaddon Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja liczę na tą myszkę , obudowy mnie nie interesują, zaś z tej myszki miałbym większy pożytek ;D. Odpowiedzi bardzo łatwo znaleźć , jeśli to te co odpowiedziałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Heh, a miałem już jakąś budę szukać ale poczekam :D może szczęście się w końcu chociaż "popatrzy" na mnie, bo ..... Jak mówią "goowno" szczęście przynosi. Za każdym razem jak z psem na spacer to muszę wleźć w jakiś szit ale szczęścia nie widać :D Lexa hmmm...... miodna jest, .......taaaaa Powodzenia ewrybady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ciesze się, że są tak pozytywne odczucia co do przeprowadzonego konkursu. Będzie ich trochę więcej zaraz po zmianach jakie niedługo nas czekają w serwisie. Nie mogę nic za bardzo mówić ale serwis zmieni się nawet bardzo dla Was i odczujecie je na sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no to git majonez ;) czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Myślałem, że Panzerbox będzie do wzięcia ;) Ale te też nie są złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 I kolejny fajny konkurs:) odpowiedzi faktycznie w 2 minuty bez problemu da się wygooglować. A takie pytanie ode mnie, czy może będzie jakis konkurs w którym można by było wykazać się umiejętnościami np. grafika czy literackie zdolności aby wygrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 w planach są konkursy graficzne i literackie jak pisanie własnych recenzji ale nie chcę na razie o tym mówić bo konkurencja nie śpi :) W przyszłym miesiącu kolejne dwa konkursy a już w czerwcu trochę rozwiniemy waszą wyobraźnię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Lexa wypasiona, Trinity nie bardzo... ale i tak liczę na mychę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 O.O Konkurs graficzny będzie idealny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2228 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja juz odpowiedziałem i moim zdaniem te konkursy to świetny pomysł :D B-) A ten konkurs graficzny to po prostu genialny, teraz nie wystarczy tylko trochę poszukać w google, a zawsze to jakaś nowość :D BTW. Liczę na myche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ekstra takie zagadziwowe konkursiwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czym was Więcej tym bardziej ciesze się, że warto poświęcić kilka godzin na jego przygotowanie i porozmawiać z firmami by wilk był syty (firma ma darmową reklamę) i owca cała (czytelnicy wygrywają cenne nagrody). Ostatnio był pomysł w naszych szeregach by wprowadzić tylko płatne konkursy dla firm ale na szczęście bojkot spowodował, że macie ciekawe konkursy a firmy hojniej dają nagrody, gdy nie mają dodatkowych kosztów robienia konkursów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...