Hubis Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dla wizerunku firmy tysiąc razy lepiej jest wydać pieniądze na nagrody, niż na baner ;). Respekt za starania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odrzutowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dobra, to Wy bijcie się o mychę a mi zostawcie Lexę :lol2: moja budka ostatnio mało co się od wibracji nie przewróciła :mur: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 to ja biore myche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 dobra, to Wy bijcie się o mychę a mi zostawcie Lexę :lol2: moja budka ostatnio mało co się od wibracji nie przewróciła :mur: :lol2: to ja biore myche :)A może chcecie zebrać jakieś procenty? Koniec OT. Howgh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha30 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 bardzo fajny konkurs. Chciałbym aby było ich więcej ;) Już nie robię OT. Chciałem tylko to napisać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Popieram konkursy na PurePC, bardzo i to bardzo dobrze Panowie :) pytania w sam raz na raz :P wygra ten co ma dużego farta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 może tym razem będę miał szczęście raz w życiu? ;/ a pytania dobrane tak by nawet każdy "zielony" user mógł odpowiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) u mnie to by była druga wygrana w życiu, ale pierwsza o wartości wyższej niż 16 zł (właśnie tyle kiedyś w totka wygrałem :lol: ) i pewnie cieszył bym się z niej jak dziecko PS ten konkurs graficzny to kiedy będzie? Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Borbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Konkurs graficzny zakładam koło czerwca i nie wcześniej. 30 kwietnia kończy się NZXT, 1 maja startuje kolejny konkurs, gdzie główną wygraną będą dobrej jakości głośniki. Dalszych konkursów nie chcę zdradzać lecz na razie mamy zapchany terminarz co dwa tygodnie aż do początku wakacji więc prawdopodobieństwo wygranej ciągle rośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To fajnie że tak dużo konkursów będzie:) Wreszcie graficzny:D Ciekawe jakie głośniczki do wygrania bo moje ledwo działają:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2228 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 A dla mnie czerwiec to najgorszy termin ;/ (całomiesięczny wyjazd ;/), a tak bardzo bym chciał wziąć ;/. No cóż ale nie można mieć wszystkiego :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Poniżej 9 minut zostało, spóźnialscy do roboty ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosikk Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 czekamy na wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Kiedy wyniki? Bo już się doczekać kto wygrał nie mogę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia.To teoretycznie mogą być nawet jutro wieczorem a więc trzeba sie uzbroić w cierpliwość. W sumie ja też troche jestem ciekawy chociaż za dużo sie nie łudze, nadzieja matką głupich :D A jakbym stanął na podium to by było bardzo miłe zaskoczenie :P Edytowane 1 Maja 2009 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Robię weryfikację kont jeszcze ale wyniki pojawią się dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 moze niech wygra twój imiennik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Moze niech tak wygra ten, którego uczciwie panowie wylosują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Moze niech tak wygra ten, którego uczciwie panowie wylosują? Nie stresuj sie tak :wink: Przeciez to oczywista oczywistosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 To nie stres, to reakcja na infantylny post, choć próbuje trzymać do nich dystans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Konkurs zorganizowany wspólnie z dystrybutorem marki NZXT w Polsce, firmą MADtech, dobiegł końca. Podsumujmy więc nadesłane odpowiedzi oraz przedstawmy zwycięzców. 895 zarejestrowanych użytkowników wzięło udział w konkursie z czego nadesłano 801 prawidłowych odpowiedzi. Poprawne odpowiedzi to: 1 A, 2 C i 3 C. Lista nagrodzonych znajduje się w rozwinięciu. Nagrodzeni: Nagroda 1: LEXA BLACKLINE EDITION - BLUE Zwycięzca: ath Nagroda 2: NZXT TRINITY Zwycięzca: stivo Nagroda 3: NZXT AVATAR Zwycięzca: micha30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 No cóż znowu sie nie udało ;D Gratulacje dla wygranych !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 gratki dla zwyciezcow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 O, dwaj znajomi forumowicze. Gratuluję ath, stivo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Graty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) Kiedys przyjdzie na mój nick pora:) But not today!:/ Gratulacje dla zwyciezcow:) @Romek - jak wygladaja statystyki dla tego konkursu? Ile wzielo udzial ile prawidłowych itd? Edytowane 1 Maja 2009 przez neotps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Jee dobrze odpowiedziałem :D Gratulacje dla zwycięzców i piękne podziękowania dla organizatorów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Gratki dla zwycięzców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Również pozostaje mi pogratulować. Może w kolejnym konkursie mi się poszczęści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) gratulacje :P jak się nie podoba obudowa to ja się mogę zamienić za swiają hihi <lol2> albo się nią zaopiekuje ;] Jak zwykle nic nie wygrałem ;( oby więcej takich konkursów :D Edytowane 1 Maja 2009 przez lolek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...