Skocz do zawartości
Caleb

Konkurs Nzxt

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie to by była druga wygrana w życiu, ale pierwsza o wartości wyższej niż 16 zł (właśnie tyle kiedyś w totka wygrałem :lol: )

i pewnie cieszył bym się z niej jak dziecko

PS

ten konkurs graficzny to kiedy będzie?

Edytowane przez Borbo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkurs graficzny zakładam koło czerwca i nie wcześniej.

30 kwietnia kończy się NZXT, 1 maja startuje kolejny konkurs, gdzie główną wygraną będą dobrej jakości głośniki. Dalszych konkursów nie chcę zdradzać lecz na razie mamy zapchany terminarz co dwa tygodnie aż do początku wakacji więc prawdopodobieństwo wygranej ciągle rośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia.

To teoretycznie mogą być nawet jutro wieczorem a więc trzeba sie uzbroić w cierpliwość. W sumie ja też troche jestem ciekawy chociaż za dużo sie nie łudze, nadzieja matką głupich :D A jakbym stanął na podium to by było bardzo miłe zaskoczenie :P Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Konkurs zorganizowany wspólnie z dystrybutorem marki NZXT w Polsce, firmą MADtech, dobiegł końca. Podsumujmy więc nadesłane odpowiedzi oraz przedstawmy zwycięzców. 895 zarejestrowanych użytkowników wzięło udział w konkursie z czego nadesłano 801 prawidłowych odpowiedzi. Poprawne odpowiedzi to: 1 A, 2 C i 3 C. Lista nagrodzonych znajduje się w rozwinięciu.

Nagrodzeni:

Nagroda 1: LEXA BLACKLINE EDITION - BLUE

Zwycięzca: ath

Nagroda 2: NZXT TRINITY

Zwycięzca: stivo

Nagroda 3: NZXT AVATAR

Zwycięzca: micha30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys przyjdzie na mój nick pora:) But not today!:/

Gratulacje dla zwyciezcow:)

@Romek - jak wygladaja statystyki dla tego konkursu? Ile wzielo udzial ile prawidłowych itd?

Edytowane przez neotps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratulacje :P jak się nie podoba obudowa to ja się mogę zamienić za swiają hihi <lol2> albo się nią zaopiekuje ;]

Jak zwykle nic nie wygrałem ;( oby więcej takich konkursów :D

Edytowane przez lolek123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi