Skocz do zawartości
Caleb

Konkurs Nzxt

Rekomendowane odpowiedzi

@Romek - jak wygladaja statystyki dla tego konkursu? Ile wzielo udzial ile prawidłowych itd?

Jest napisane i tu i na głównej:

"Podsumujmy więc nadesłane odpowiedzi oraz przedstawmy zwycięzców. 895 zarejestrowanych użytkowników wzięło udział w konkursie z czego nadesłano 801 prawidłowych odpowiedzi."

Ja również gratuluje wygrania bardzo fajnych nagród. Kolejny konkurs już trwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaaa.. Świetna wiadomość na początek miesiąca :D W końcu udało wygrać się coś konkretnego ;)

Dzięki wszystkim :) Już się zakochałem w mojej nagrodzie :wub: :P

Bierzemy się za następny konkurs ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O no patrze - wyniki! Chwila ogromnej ciekawości a potem kubeł zimnej wody :) Ale zawsze wygrywa ktoś znany na forum - tzn sie przewijają ich posty wszędzie przez oko - to chyba znaczy że szczęscie jest blisko :D

Gratulacje chłopaki :lol:

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja właśnie niedawno dotarła UPS'em.

Na żywo prezentuje się o niebo lepiej niż na fotach, które oglądałem w necie, ogólnie pozytywne wrażenie, ładne wykonanie, o dziwo super ciche 140ki.

Niestety nie wpasuje jej pod moje biurko, więc muszę się z nią rozstać. :(

Jakby ktoś chciał przygarnąć to PW.

A no i oczywiście podziękowania dla sponsora i romka. ;)

Tak się prezentuje obok mojej starej budy.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja też już jest od jakiegoś czasu, obejrzałem i za chwilę będę wymieniał. A potem machnę fotoreckę ;)

A no i oczywiście podziękowania dla sponsora i romka. ;)

Tez się przyłączam do podziękowań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie ma problemu, ciesze się, że nagrody przypadły wam do gustu. Wszystkie informacje otrzymywaliście co do statusu przesyłek więc jak widać szybko i sprawnie poszło.

Moim zdaniem słowa jakie pojawiały się na początku konkursów co do brania nagród dla siebie zakończyły się z biegiem czasu. Bawcie się nagrodami i bierzcie udział w kolejnych konkursach jak Genius.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż Ath był zmuszony się z nią rozstać, to ją przygarnąłem do siebie ;) Ogólnie nie żałuję, bo obudowa jest naprawdę bardzo ładna. A przede wszystkim w środku jest bardzo dobra cyrkulacja powietrza, co zresztą było moim głównym celem przy wyborze obudowy.

Parę fotek (uwaga duże rozmiary!)też robione na szybkiego. Mam mały bałagan z kablami, ale to również z pośpiechu ;)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Jak widać warto było walczyć o tą obudowę. Chociaż są gusta i guściki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi