ath Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 gratuluje zwyciezcom:P ehh no coz znowu sie nie udalo;D ale juz wyslany kolejny mail na konkurs moze tym razem sie uda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 @Romek - jak wygladaja statystyki dla tego konkursu? Ile wzielo udzial ile prawidłowych itd?Jest napisane i tu i na głównej: "Podsumujmy więc nadesłane odpowiedzi oraz przedstawmy zwycięzców. 895 zarejestrowanych użytkowników wzięło udział w konkursie z czego nadesłano 801 prawidłowych odpowiedzi." Ja również gratuluje wygrania bardzo fajnych nagród. Kolejny konkurs już trwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Jaaa.. Świetna wiadomość na początek miesiąca :D W końcu udało wygrać się coś konkretnego ;) Dzięki wszystkim :) Już się zakochałem w mojej nagrodzie :wub: :P Bierzemy się za następny konkurs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Gratulacje chłopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 LOL :D Iz that legal :blurp: W każdym razie gratualcje dla zwycięzców. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 No trochę nie można ale co tam, niech się chłopak cieszy. Zapraszam do kolejnego konkursu a tu już z wygranymi się rozmówię co do nagród. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) O no patrze - wyniki! Chwila ogromnej ciekawości a potem kubeł zimnej wody :) Ale zawsze wygrywa ktoś znany na forum - tzn sie przewijają ich posty wszędzie przez oko - to chyba znaczy że szczęscie jest blisko :D Gratulacje chłopaki :lol: Edytowane 2 Maja 2009 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Dostałem cynk, że buda już jedzie, tak więc można się spodziewać jakiejś relacji z mojej strony w niedługim czasie :) Edytowane 5 Maja 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Moja właśnie niedawno dotarła UPS'em. Na żywo prezentuje się o niebo lepiej niż na fotach, które oglądałem w necie, ogólnie pozytywne wrażenie, ładne wykonanie, o dziwo super ciche 140ki. Niestety nie wpasuje jej pod moje biurko, więc muszę się z nią rozstać. :( Jakby ktoś chciał przygarnąć to PW. A no i oczywiście podziękowania dla sponsora i romka. ;) Tak się prezentuje obok mojej starej budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Moja też już jest od jakiegoś czasu, obejrzałem i za chwilę będę wymieniał. A potem machnę fotoreckę ;) A no i oczywiście podziękowania dla sponsora i romka. ;)Tez się przyłączam do podziękowań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Panowie nie ma problemu, ciesze się, że nagrody przypadły wam do gustu. Wszystkie informacje otrzymywaliście co do statusu przesyłek więc jak widać szybko i sprawnie poszło. Moim zdaniem słowa jakie pojawiały się na początku konkursów co do brania nagród dla siebie zakończyły się z biegiem czasu. Bawcie się nagrodami i bierzcie udział w kolejnych konkursach jak Genius. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 @ath mam podobny dywan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Na takim się najlepiej kręci. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 No cóż Ath był zmuszony się z nią rozstać, to ją przygarnąłem do siebie ;) Ogólnie nie żałuję, bo obudowa jest naprawdę bardzo ładna. A przede wszystkim w środku jest bardzo dobra cyrkulacja powietrza, co zresztą było moim głównym celem przy wyborze obudowy. Parę fotek (uwaga duże rozmiary!)też robione na szybkiego. Mam mały bałagan z kablami, ale to również z pośpiechu ;) Jak widać warto było walczyć o tą obudowę. Chociaż są gusta i guściki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 No proszę już się wymieniają sprzętem z wygranych :P Obudowa bardzo ładna i jak dobrze pamiętacie to ta sama co była do wygrania za nazwę serwisu PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...