infor7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam pewien program, instalka .exe , podczas instalacji niemam wyboru miejca instalacji. A chciałem zainstalować go na partycji "D". Jest jakiś program który to ominie i zainstaluje program tam gdzie JA chcę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Skoro to jest prosty instalator, to program też jest prosty, więc chyba nie będzie miał nic przeciw temu, aby po instalacji przenieść go na D i utworzyć skrót samemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infor7 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Skoro to jest prosty instalator, to program też jest prosty, więc chyba nie będzie miał nic przeciw temu, aby po instalacji przenieść go na D i utworzyć skrót samemu... mianoiwicie przenieść samo program files? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może dajesz łatwa instalacje i nie masz do wyboru partycji, znam osobę, która tak robiła. Chyba w rejestrze można zmienić domyślny folder instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 mianoiwicie przenieść samo program files?OMG.. Nie. Przenieść sam katalog w którym jest program - dla przykładu, dla Winampa przenosisz katalog Winamp na D i działa. Trzeba tylko skrót sobie utworzyć nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infor7 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...