mlodyaht84 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Wie ktoś może czym lub jak kontrolować prędkość wentyla podpiętego do gniazda (chassis fun1) w dfi infinity ultraII m2 Na poziomie biosa jest tylko cpu/system/chipset fun power. Do chassis nie ma. W speedFan nie jest wykrywany, w smart guardianie tez a hałasuje że się wytrzymać nie da. Pomóżcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kontroler obrotow za 5 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyaht84 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 no właśnie wydatków już mam dosć a co do tanich regulatorów co proponujesz, bo ten co dostałem z radiatorem do proca (pentagram ap... coś tam) nie dość że cały czas mi brzęczał to nie podziałał za długo. Chwilowo rozwiązałem poprzez zamiane wentyli, w to miejsce dałem cichszy który działa na 100%, ale wolałbym mieć nad nim kontrole również. jeśli nie ma innego sposobu to jaki kupić żeby był dobry widze że "kolega" też ze szczecina, to może sklepik polecisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) W Harcie przy Turzynie mogą wszystko ściągnąć i mają niskie ceny - towaru na półkach mają troche a jak czegos nie ma to zamawiają szybko: 2 - 3 dni czekania max. Bedę u nich płyte i proca teraz kupować. Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez Nicolass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...