pyoda Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 witam mam lg flatrona L1919s i na czarnym tle świeci mi piksel na zielono gdy tło jest inne niż czarne piksela nie widać co to martwy piksel czy da się coś z tym zrobić czytałem że są jakieś programy do wygaszania pikseli co mogę z tym zrobić czy tylko zapomnieć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 witam mam lg flatrona L1919s i na czarnym tle świeci mi piksel na zielono gdy tło jest inne niż czarne piksela nie widać co to martwy piksel czy da się coś z tym zrobić czytałem że są jakieś programy do wygaszania pikseli co mogę z tym zrobić czy tylko zapomnieć ??? stuknij lekko palcem, kilka razy. jak nie przejdzie to musisz go polubić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) Jest to hotpixel (zapalony na stałe jeden subpixel). Plus jest taki że często da się je naprawić, minus natomiast że w przeciwnieństwie do deadów znacznie bardziej je widać (dead'a mam jednego i jest niezauważalny). Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...