tOOrOp Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 czy na ktorejs z tych plyt da sie podkrecic procka w biosie(prosze o pomoc uzytkownikow takich plyt)z gory dziekuje!!!! GA-945GME-DS2 (Rev. 2.0) GA-945GMF-DS2 (Rev. 2.0) GA-945GM-DS2 (Rev. 2.0) GA-945G-DS3 (Rev. 2.0) GA-945GMF-DS2 (Rev. 3.x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finish Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) Z tych co podałeś, to opcje fsb ma płyta GA-945GME-DS2 jak ci napisałem na pw, ale żeby wskazać jakie płyty mają twój PLL wystarczy w google wpisać twój model ics, a która z płyt ma oc z bios, to modbin-em sprawdzasz. Z google wynika, że te które nie mają oc z bios, to mają ten sam ics co twoja. Nie ma co się rzucać na wielką wodę, bo jeśli wgrasz przypuśćmy od gme-ds2, to może będziesz mógł podkręcać niewielkie wartości, lub nie wstanie płyta. Jest tak, że twój bios nie ma ukrytej opcji w biosie-po prostu jej tam nie ma. Są biosy, które mają ukryte opcje(OC) w biosie, ale po uaktywnieniu opcji(OC) nie można podkręcać :> , ale wystarczy wgrać bios od innej płyty i hula. U ciebie jest bardziej skomplikowana sprawa. Chcesz grać w rosyjską ruletkę niestety, a żeby w nią zagrać trzeba mieć zapasową pamięć rom, a u ciebie czyli w gigabyte płytach rom jest przylutowany!!! :o Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez finish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_elwis Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 @finish Jesteś w stanie podać mi mniej więcej gdzie mogę znaleźć ICS? W paincie jakąś strzałke dorobić? http://www.gigabyte.pl/images/products/mot...-s2_3.9_big.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOOrOp Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 oto zdjecie oto zdjecie bez__tytu__u.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...