burro Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Prolink gf4Ti4200 64ddr agp x8 to shit czy nolmalny geforce ?? Bo mam teraz mx400 prolinka i to jest shit ( wszystkie mx to shity , ale prolink wydaje mi sie lipnym producentem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To full gf4200 a od czasow mx400 prolink zrobil baardzo duzy krok na przod jesli chodzi o jakosc swoich produktow. Karta jest swietna jak za swoja cene i nawet przyzwoicie sie podkreca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 mialem gf2 mx400 ultra prolinka na kosciach 4,5 ns i katra byla spoko, dobrze sie krecila na standardowym chlodzeniu a teraz mam gf4ti4200 prolinka i tez jestem zadowolony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 zależy na co trafisz i gdzie kupujesz ogólnie prolink do potentatów nie należy ale miałem stycznosć z tą kartą i nawet nieźle się kreciła a jak miałęś juz prolinka (bo może znowa trafisz na shit ) to moze tym razem kup cos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Jak dla mnie Prolink jest bdb. Sam miałem 2 karty tego producenta GF2MX 64MB i GF2Ti 64MB DDR. Musze powiedzieć że nie miałem żadnych problemów, a ten Ti ładnie się kręcił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 za 529 zł sie oplaca skladalem juz 2 znajomym kompa z tymi kartami sa niezłe i nawet "srednio dobrze "sie kreca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Siemana Posiadam GF 4 4200 Prolinka tyle że AGP X4 - śmiga niczym wyścigówka Podkręciłem troszkę pamiatki i procesor ( od września 2002 na tych ustawieniach i żadnych problemów ) Za te pieniądze lepszej karty nie znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...