LPKorn3324 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) 1 kwietnia Microids potwierdził nfo, że powstaje 3 część kultowej i jak dla mnie niedoścignionej przez inne tytuły gry fabularnej aka przygodowej "Syberia". Wszystcy potraktowali to oczywiście jako żart ale dziś w oświadczeniu zdementowano, iż był to żart i tak III część powstaje na PC i wszystko ma na to wskazywać, że PS3 jednak tutaj są jakieś zawiłości finansowe (Sony samo decyduje czy gra powstanie na platformę czy nie ... ) Tak czy inaczej Kate powrócić ma w czerwcu 2010 roku, w całkowitym 3D Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jeżeli tak to widzę, że jeszcze będę w stanie powrócić do gier komputerowych. Jedyną pozycja na jaką czekam to Mafia 2, a później czarna otchłań. Teraz widzę światełko w tunelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Oby tylko klimatu nie zabrakło jak w poprzednich 2 częściach. Oby ta grafika 3D nie wpłynęła za bardzo na samą grę. Chodzi mi tu głównie o zagadki, poruszanie się no i oczywiście samą grafikę. Syberia 1 i 2 miała piękną grafikę mimo, że to nie było w 3D. Po prostu chcę aby to była rasowa przygodówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...