Wojt-AS Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam Mam taki dość ciekawy problem... Mianowicie cały czas używałem oryginalnej wersji systemu Windows Vista Bussines x32 która pobrałem z MSDN AA :) Na Viscie miałem założone 2 konta: 1) Konto głowne Administratora czyli moje ohasłowane 2) konto gościa Na koncie gości zrobiłem myk aby użytkownicy, którzy się logują na to konto mieli dostęp tylko do dysku C a do innych partycji już nie... Wszystko śmigało fajnie, aż do momentu wczorajszego dnia kiedy to zdecydowałem się zainstalować nowego windowsa w wersji beta :) Wypaliłem płytke, sformatowałem głowny dysk C no i zainstalowałem 7mke... Wszystko pięknie ładnie - ale jak chce wejść na inny dysk nić C to wyskakuje mi kompunikat "Acces denited" :) Wyglada na to, że zabezpieczenia z Visty które miałem dalej obowiązują na Windowsie 7 tylko teraz jest problem, że nie wiem jak to wyłączyć :) Może ktoś z Was szanownych forumowiczów miał taki problem i wie jak go rozwiąac? Prosze o wszelkie rady i pomysly. Pozdrawiam Wojt-AS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Nadaj sobie uprawnienia do dysku/katalogów. Pomoc Windows się kłania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...