S1Sweet Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) wedlug intercarsu sprzegło LUK kompletne do yarisa wynosi 520zł, do Micry 320zł... tyle ze za sam docisk + 300zł za tarcze... mimo ze cena jest podane w dziale "sprzegła kompletne" tak nie jest... maja tam maly bałagan ;) - - - - - - - Nie wiem na co Ty patrzysz, bo w intercars nie ma sprzegła LUK do yarisa. A do micry 324zł kosztuje "zestaw sprzęgła". ;) do micry nie maja narazie kompletu sprzegla LUK, maja osobno tarcze i docisk ;) OT-u chyba jeszcze takiego nie ma skoro rozmawiamy o autach ktore sa brane pod uwage ;) Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie wiem na co Ty patrzysz, bo w intercars nie ma sprzegła LUK do yarisa. A do micry 324zł kosztuje "zestaw sprzęgła". Robimy OT TripleX'owi- proponuje przenieść tą dyskusje gdzieś indziej, np. PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Żaden OT, wszystkie Wasze uwagi są dla mnie cenne, a te o poszczególnych cenach częsci tymbardziej :) tak czy siak, Micra wydaje mi sie po prostu nieco nowszą konstrukcją, a przez swój nietypowy wygląd prezentuje się bardziej nowoczesnie i jest szansa że aż tak szybko sie nie opatrzy w garażu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Małe porownanie: http://www.motofakty.pl/artykul/nissan_mic...yota_yaris.html to bardzo porownywalne auto (jezeli chodzi o czesci rowniez ;) ) wiec zapros żone na przejazdzke i yarisem i micrą i bedzie wiadomo co bardziej przypadnie do gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 fajny tescik ...szkoda tylko ze zamiast nowego yarisa w porównaniu nie wystepuje jego pierwsza generacja, bo własnie ten mnie interesował tak czy siak, zdecydowaliśmy sie Żoną jednak na nissana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tak czy siak podejrzewazm ze Będziecie zadowoleni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...