eRo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam.. mam problem z komputerem, otóż; od pewnego czasu zaczął głośno pracować, czasem gdy przyłożę palca do wentylatorka muszę go po chwili zabrać, ponieważ wydobywa się z wnętrza komputera niesamowite gorąco. Sprawdzałem temp procesora programem speedfan, wyliczył, że temperatura przeważnie wynosi od 85-95 stopni, laptop zaczął wolniej chodzić, również zrobił się zdecydowanie głośniejszy.. Drodzy internauci proszę was o pomoc, bo mi już naprawdę ręce opadają, nie wiem co mam robić.. z Góry dziękuje za zainteresowanie! pozdrawiam najmocniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Moim skromnym zdaniem winny jest kurz. Niestety niewiem jakie sa sposoby czyszczenia. W tej kwesti moze kto inny zabierze głos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam.. mam problem z komputerem, otóż; od pewnego czasu zaczął głośno pracować, czasem gdy przyłożę palca do wentylatorka muszę go po chwili zabrać, ponieważ wydobywa się z wnętrza komputera niesamowite gorąco. Sprawdzałem temp procesora programem speedfan, wyliczył, że temperatura przeważnie wynosi od 85-95 stopni, laptop zaczął wolniej chodzić, również zrobił się zdecydowanie głośniejszy.. Drodzy internauci proszę was o pomoc, bo mi już naprawdę ręce opadają, nie wiem co mam robić.. z Góry dziękuje za zainteresowanie! pozdrawiam najmocniej. http://laptopy.info.pl/article.php?id=25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...