xaar Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam, prosiłbym o ocenę nowego designu mojej stronki domowej. Nie jest to typowa strona ale mam nadzieję, ze się spodoba. Adres: http://fraktal.wmp.uksw.edu.pl/~kamil Pozdrawiam, Xaar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ciekawe, ale ja jednak jestem zwolennikiem klasycznych stron z szybkim i standardowym dostępem do informacji. Wszelkie tego typu wynalazki doskonale utrudniają życie komuś kto korzysta z narzędzi w jakie wyposażona jest przeglądarka żeby sobie to życie ułatwić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Fajna ale wolno się ładuje :D Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez ed00s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Fotek w galerii nie da się powiększyć. Start -> Demo Biblioteki -> Submenu/Layout Window ? Co to? Saper zawiesza mi przeglądarkę ;( A tetris jakoś dziwnie działa :D Dodatkowo zmieniłbym czcionkę w dziale "O autorze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja do tego co wyżej dodam, że jest taki jeden mały feler ;p Sudoku jest fajne, ale zablokuj dodawanie liczb większych od 9 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 I popraw miniaturki w galerii, bo takie porozciągane są, brzydko to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak trochę na marginesie, wyczuwam syndrom naszej klasy :rolleyes: Przeglądając zakładki liczyłem że znajdę również nr konta bankowego i pin. Co do samej strony to osobiście wolę klasyczne rozwiązania jednak biorąc pod uwagę tematykę nie jest wymagane by tworzyć coś bardziej intuicyjnego - stronę można traktować jako ciekawostkę. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...