demisen Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam szukam jakiejś ciekawej gry karcianej (kolekcjonerskiej). Najlepiej w jakimś ciekawym uniwersum: - Fantasy (orki elfy etc) - coś jak z gry pc Arcanum - Warhammer - Warhammer 40k - Mechy Nie interesują mnie mroczne klimaty tak jak np. Kult. Moje wymagania to: - dosyć prosty system - obowiązkowo instrukcja gry w języku polskim - kart mile widziane w języku polskim, ale nie koniecznie, ale jak j. ang to nie jakis masakrycznie zaawansowany smilies/bigsmile.gif - stockowa talia musi byc grywalna, nie mam zamiaru kupowac 2k kart - dużo zabawy Proszę nie podawać Magic'a jak nie znajdę ciekawej propozycji to będzie Magic :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 WarCry, LotR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...