$kubi Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam! Mam szybkie i chyba proste zapytanie do was... posiadam 4 kości RAM specyfikacja jak na fotkach niżej. Które zestawienie najlepiej włożyć? Te 2x2GB czy może tak jak jest PC2-6400 (400Mhz) lepiej zostawić razem ( w tym przypadku 2x1GB ) A ma to chodzić w takim HP z DV9000 z takim prockiem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 2x2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Ja bym włożył 2x1gb a 2x2gb bym sprzedał. Na xp 32bit i tak między 2 czy 4gb nie ma różnicy, chyba,że w jakichś extremalnych przypadkach. Do windowsa 7 też 2gb to aż nadto, także o przyszłość się nie martwisz. Do czego używasz kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Sęk w tym, że ja miałem wybór - nic mnie to nie kosztowało i wybrałem 2x2GB w zestawieniu jak wyżej... temat zamknięty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...