kicur Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam - jak w temacie: potrzebuję stery do chipsetu, lana, audio. Odwiedziłem wszystkie mi znane strony Abita z rosyjską włącznie (zawsze tam linki działały), ale żadne linki (Azja, Europa, World) nie działają niestety :( Czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 wpisz sobie w google "nforce 5.10 drivers". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Do tego nie potrzebna jest strona Abita. Wystarczy wejść na: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Od góry: Legacy>>nForce 1/2>>Windows XP>>polski, dalej klikasz "Search" i pojawi sie sterownik do ściagnięcia. Dalej - audio to już kwestia wersji płyty. Jeśli to NF7 to dźwiek będzie na układzie Realteka, natomiast jeśli NF7-S i SL to Soundstorm, więc stery na stronie Nvidii też znajdziesz, jak się nei mylę opisane jako "nForce audio". Wszystko do znalezienia w sieci bez problemu. Prawdopodobnie znajdziesz tam też sterowniki do dźwięku opisane jako "nForce audio". Nie pamiętam jaki tam był dźwięk czy Ac97 czy coś od Nvidii ale spokojnie znajdziesz wszystko w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 KosiMazaki - BARDZO, bardzo dziękuję! Byłem na stronie nVidii i szukałem. Ale akurat nie wpadłem, że to może być pod "Legacy". Dziękuję!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) lepiej weź te: http://www.nforcershq.com/forum/optimized-...it-vt70968.html patrz sekcja B. 2. "nForce LEGACY Remix Packs" for XP (32bit/64bit) Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...