Grinch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zapraszam do przeczytania ciekawego artykułu odnośnie prowadzenia Allegro.pl. Oceńcie to sami, bo mi brak słów. Jedno czym się pocieszam to to że im jeszcze nie zapłaciłem prowizji i NIE ZAPŁACE narazie. Nie mam zamiaru płacić złodziejowi, zobaczymy co będzie dalej może wtedy zmienie decyzję. Już chyba wiem skąd te podwyżki, ktoś chciał się na chapać kasiory :? PS. Artykuł jest dużych rozmiarów bo skanowany z "Gazety Wyborczej". Miłej lektury :roll: >>> ARTYKUŁ <<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 dzieki za artikla! kurcze......to ja tez nie place narazie ;p ehhhh dobrze wiedziec o co chodzi...... blah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 taa. tylko jest jeden problem - zna ktoś jakąś alternatywę na allegro.pl? na gratce mam towar sprzedawać :~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 www.adico.pl ! Można przenieść komentarze z Allegro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 faktycznie ze z ta prowizja troche przesadzili, ale to w dalszym ciagu najwiekszy serwis aukcyjny w polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...