akslow Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Jaki model lepiej kupic z jednym wentylatorem czy z dwoma? Co daje aktywne PFC a co pasywne? Czy opalca sie dolozyc 50 zl to wersji z dwoma wentylami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 SZUAKJ SZUKAJ SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOWY NIE JESTEŚ NA FORUM I WIESZ CO I JAK BOSHE !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Szukalem ale nadal nie jestem do konca przekonany. Raczej te 50 zl roznicy wolal bym wydac na wymiane Ramu ( tyle mniej wiecej brakowalo by mi do Twinmosow 512 MB 400 MHZ a chcial bym wymienic je w miare szybko ) I dlatego sie zastanawiam co kupic. Zasilacz chce aby mi dobrze sluzyl i nie chce pozniej zalowac ze nie doplacilem tych paru zlotych do lepszej wersji. Szukalem ale nadal nie jestem do konca przekonany. Raczej te 50 zl roznicy wolal bym wydac na wymiane Ramu ( tyle mniej wiecej brakowalo by mi do Twinmosow 512 MB 400 MHZ a chcial bym wymienic je w miare szybko ) I dlatego sie zastanawiam co kupic. Zasilacz chce aby mi dobrze sluzyl i nie chce pozniej zalowac ze nie doplacilem tych paru zlotych do lepszej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Tego typu tematy już były.Poszukaj sobie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 O PFC było, a co do wentyli to ten z 2 jest troche cichszy. Jak CI zależy bardzo na ciszy to z 2 jak masz to w [gluteus maximus] to z 1 i dokupujesz ram proste... Tak czy siak obojętnie jaką wersję kupisz napewno będziesz zadowolony w 100% !!! EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...