Skocz do zawartości
poca

Fuck! Okradli mnie :(

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsza akcja jaką widziałem miała miejsce w Białymstocku, ma skrzyżowaniu Waszyngtona (po drugiej stronie Mc Donald-sa; to dla znających teren). Trzech kolesi chciało kobiecie wyrwać torebkę z ręki, ale że kobietka była dość waleczna to długo się z nią szarpali (na ich nieszczęście). W pewnym momencie zjawił się koleś; nawet nie wiem kiedy się pojawił i rozegrał szybka akcyjkę. Pierwszemu bucikiem w plecki, drugiemu przyłożył wektor siły do nosa a trzeciego tylko popchnął.Skutek? Pierwszy prawie rozpłynął się w powietrzu, drugi klęcząc na chodniku próbował zatamować krowtok z nosa (niemały krwotok) w czym pomagał mu trzeci koleś.

Kobietę zamurowało (jak zresztą wszytkich w pobliżu), a koleś najzwyczajniej w świecie podał jej torebkę, spytał czy nic jej nie jest, poprawił kurtałkę i spokojnie poszedł sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza akcja jaką widziałem miała miejsce w Białymstocku, ma skrzyżowaniu Waszyngtona (po drugiej stronie Mc Donald-sa; to dla znających teren). Trzech kolesi chciało kobiecie wyrwać torebkę z ręki, ale że kobietka była dość waleczna to długo się z nią szarpali (na ich nieszczęście). W pewnym momencie zjawił się koleś; nawet nie wiem kiedy się pojawił i rozegrał szybka akcyjkę. Pierwszemu bucikiem w plecki, drugiemu przyłożył wektor siły do nosa a trzeciego tylko popchnął.Skutek? Pierwszy prawie rozpłynął się w powietrzu, drugi klęcząc na chodniku próbował zatamować krowtok z nosa (niemały krwotok) w czym pomagał mu trzeci koleś.

Kobietę zamurowało (jak zresztą wszytkich w pobliżu), a koleś najzwyczajniej w świecie podał jej torebkę, spytał czy nic jej nie jest, poprawił kurtałkę i spokojnie poszedł sobie.

Nieznajomy mściciel :twisted:

Swoją drogą mało jest takich ludzi...:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze polecam, na BJJ szybko mozna sie nauczyc przydatnych umiejętnosci.

To jeszcze powiedz jak bolesne to jest ;) Tzn czy podobnie jak na kilka innych milych systemow stroj sklada sie z ochroniaczy na co wrazliwsze czesci ciala i czy po takim treningu daje sie jeszcze ruszac konczynami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to chyba widziałem... Wpierd... żarcie w mcdonaldsie ale tak to chłop był waleczny :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh mnie jeszce nie okradli ale chcieli kilka razy tyle ze zawsze sie wylgalem zalezy od czlowieka i jesli dobrze wyczujesz to nic ci nie zrobia z jednym jak mi chcial walkmana za... bylo to z 5 lat temu a mialem takiego wypasionego z radiem cyfrowym i t d podchodzi do mnie i mowi dwaj walkmana ja po co ci

a on bo mi ukradli wiec ja teraz tobie zaj....

a j e daj spokoj po co ci taki zlom zobacz tu sluchawka polamana tu mi klapka peka koles zaskoczony moj reakcj zrobil karpia i sobie poszedl :)

innym rzem dresy zstapily mi droge na osiedlu i mowia jestes brudasem a ja czemu - bo masz dlugie wlosy i jezdzisz na rowerze ??!?! i zaraz ci wpierd

a ja ze akurat znalem nazwiska paru waznych osobistosci z tego osiedla (czyli najwiekszych nap..rdalaczy) to mowie ze jak mnie rusza to dostana od kosy jansa itd :))) - odrazu mnie puscili :)))

kolejna akcj - inwzja mocy byla swego czasu u nas w elblagu ja juz troche wstawiony z kolega podchodza na<span style="color:red;">[ciach!]</span>e drechy istandardowy tekst jestes brudsem i masz wpierdziel a j na to ze nie jestem brudasem bo mam koszulke adidasa !!! (a dlugie wlosy mialem) to jeden do drugiego ty zostaw go zobacz ma koszulke adidasa buehehehe zbyt inteligentni nie byli

i powiem jedno jak koles do ciebie podchoodzi i mowi dwaj kase czy co kolwiek mozesz sprobowac walczyc albo odpyskowac albo gadac - bo ci co najpierw gadaja to sie sami boja i potrzebuja takiego bodzca jakim bedzie twoja uleglosc ale najgorsi sa tacy ktorzy nic nie mowia tylko odrazu podchodza i w ryj albo ida na ciebie z palami - z nimi nie ma co dyskutowac bo oni sa juz zdecydowani zeby ci wpier.d - takich jak sie da najlepiej unikac i spier...lac ile sil w nogch - niestety raz mialem z takimi doczynienia skonczylo sie na siniakach

A tak pozatym po tym jak moj kumpel zbieral swoje zeby z chodnika uwazniej dobieram ulice ktorymi wiczorem chodze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieznajomy mściciel :twisted:

Swoją drogą mało jest takich ludzi...:/

No niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcecie uslyszec bajer.

Mnie w tym roku kalendarzowym skroili juz dwa razy <jupi>

1. Sony CMD J5 - to jeszcze rozumiem

2. Philips Savvy:

a) widoczne

- kolor: żólty

- brak antenki

- cala poczaskana obudowa

- niewidoczne napisy na klawiszach

- brak klapki tylniej

- porysany monitorek

- rozwalone wejscie na ladowarke 9trzeba dociskaz zeby ladowalo)

To świadczy o ich polocie i smykałce do interesów

B) niewidoczne

- telefon sie zawieszał

- blokada klawiatury (czesto)

- sam się wyłaczał

- bateria trzymala dzien (na czuwaniu0

- simlock na ere

- karta (w środku) byla na abonament

jednym słowem chłopaki (byli w trojke) zarobili na tym skoku. Co sie dzieje z naszym społeczenstwem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sztuki walki + siłownia = spokój, bądź przynajmniej większe szanse. Z tym że nie każdemu chce się zapie*dalać na siłkę i na treningi. Ja zrezygnowałem po tygodniu..... :"bo poco, wole przed kompem siedzieć" - i tak większość chyba uważa.

Ale głupia żecz się stała że kiedyś szukając kabla od dysku znalazłem taki mały gumowy grąg do trenowania zacisu, no i się zaczeło, podczas gdy grzebałem w necie drógą reką męczyłem gumiaka :) (btw. przy okazji nauczyłem się obsłógiwać myszkę obiema rękami). Ponieważ przy kompie siedzę po średnio 4 godziny dziennie, to po trzech miechach niezauważenie wyrosły mi bicepsy na przedramieniach, a qmple klękali kiedy im ręke podawałem :) :D. Podjarany zacząłem też podciągać się na drążku.

Niedawno wkońcu na coś się to przydało. Gościu podbija:

- Co ty @#$& się wozisz po mojej dzielnicy.

- Ja tu mieszkam (to było jakieś 50m od chaty)

- %&$# co ty mi tu $%#@&%$.

i tuba na twarz, (podpity był więc jakoś koślawo trafił)

no więc ja go jedną reką za tą szkite, wykręciłem , a drógą go za gardło- koleś się żucał przez jakieś 5 sekund poczym łzy mu pociekły i zrobił się purpurowy.

Jak go puściłem to wyglądał jak ryba wyrzucona na brzeg.....

Gościu nie był jkaimś pakero 2*2 ale o głowe mnie przerastał i pewnie warzył sporo więcej - ja mam 17 lat 176 wzrostu i waże troche ponad 58 kilo - Więc przy nim to wygłądałem jak chuchro.

Gdyby nie ten gumowy krążek to byłoby nieciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny przykład znieczulicy : działo się to z 7 lat :!: temu. Stałem sobie na naszym "boskim" dworcu PKP i czekałem na matkę . Była gdzieś 16/17

czyli sam środek dnia i FULL ludzi na około. Podchodzi do mnie dwóch chłopaczków - tak 17/18 lat (ja miałem wtedy może 13) i zaczynają standardowo : która godzina? i przechodzą odrazu do "daj 2 zł" - na zachętę od razu jeden przyładował mi kolanem w brzuch . Dałem im te 2 zł i niby nic się nie stało. Ale do jasnej !@#$#% w pobliżu była kupa ludzi - a nie 2-3 dziadków trzęsących portkami i NIKT nie zareagował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jkabys fure zaparkowal nie tam gdzie trzeba, to od razu masz blokade(przyklad - wgk, kto jezdzi ten wie), ale jak kose w plecy dostaniesz, to sprawe umorza z braku dowodow. takie jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone prawo i policja, jak juz sprzestepce namierza, to kilku ginie jak w magdalence. dlatego nie ubie nigdzie sam jezdzc, zawsze z ekipa to przynajmniej jest spokoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, to opowiadał mi mój nauczyciel angola (anglik) kilka sytuacji:

1. W mieszkaniu obok szkoły (prywatna szkoła Bell) robili remont. Przychodzą, któregoś dnia nauczyciele do pracy, patrzą a tu nowy korytarz - ktoś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ł ścianę i wszedł 8O :D. Zajebali drukarkę i krzesło 8O.

2. Otwierali szkołę w Bydgoszczy. Przychodzą pierwszego dnia, chcą światło zapalić - a tu ktoś rąbnął wszystkie włączniki :D :D 8O

3. Przyszło dwóch gości, że niby chcą się zapisać na kurs. Kobita im daje formularz, sprawdza z dowodzikiem, wszystko OK. Wyszła gdzieś na chwilę, wraca a tu dwóch komórek nie ma i kolesi razem z nimi - a dane swoje zostawili :lol:

Polska rządzi :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahaaha. Byłem dzisiaj na stadionie ze starym i kumplami. Stał sobie ten gość. Ten sam ubiór co w zeszłym tygodniu. Mówie staremu że to on. Szybka reakcja tatusia, zadzwonił na policje. Koleś coś wywęszył, stary do niego dobiegł i plomba w ryj. Zaraz przyjechała policja. Gościu zaczoł spieprzać. Ale go dopadli, z pałowali :) I wzieli go do radiowozu. Spisali zeznania. Naszczęście nie chcieli danych. I pojechali. :twisted:

Nie zadzieraj z Witkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahaaha. Byłem dzisiaj na stadionie ze starym i kumplami. Stał sobie ten gość. Ten sam ubiór co w zeszłym tygodniu. Mówie staremu że to on. Szybka reakcja tatusia, zadzwonił na policje. Koleś coś wywęszył, stary do niego dobiegł i plomba w ryj. Zaraz przyjechała policja. Gościu zaczoł spieprzać. Ale go dopadli, z pałowali :) I wzieli go do radiowozu. Spisali zeznania. Naszczęście nie chcieli danych. I pojechali. :twisted: 

Nie zadzieraj z Witkiem

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zadzieraj z Witkiem

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ojciec PRAC !!! :D lol, brawa dla Taty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mieszkam w wawie.... :lol: .. to by w zasadzie wystarczylo ale napisz i ja pare historyjek :

nr 1/

siedze z kumplem na barierce na radzie wszyngtona (na przeciwko stadionu dziesieciolecia ) i przechodzi kolo nas jakis wyrostek po galach widac ze nacpany mija nas poczym wraca i podchodzi .. jest to przystanek autobusowy na ktorym stoi kupa ludu,, patrz sie na nas i mowi daj 2 zeta,, na co ja patrze i sie usmiecham puzniej parez w strone jarka i sie smieje (niepierwsza taka sytuacja i wiem jak sie zachowac) oceniam go widze ze leszcz jakich malo i cpun na dodatek..mowie niemam spadaj..a on daj 5 zeta bo ci wszystko zabiore i w<span style="color:red;">[ciach!]</span>le to ja zaczynam sie jeszcze bardziej smiac nachylam sie do niego i mowie mu do ucha sluchai jak chcesz sie nacpac za free to poszukaj innego frajera..na co on na glos niby ja cpam ludzie sie patrza widzieli ze kase chce od nas wyciagnac ale jak ja sie patrze w strone ludu to sie odwracaja :? ..a koles juz mocno poddenerwoany do mnie : ty chyba glupi jestes myslisz ze jestem tu sam zaraz pujde po kolegow ktorzy stoja za rogiem i wam w<span style="color:red;">[ciach!]</span>limy i zabierzemy wszystko ! daj 2 zeta !! wtym momencie patrze na jarka i buchnleismy smiechem zeskoczylismy z poreczy klient nizszy od yaro o glowe czyli mojego wzrostu :D i sie polewam a idz po kolegow to pogadamy tylko sie spiesz bo zaraz auobus nasz przyjezdza.. a ten pacan stoi i dalej nas starszy kolegami :P po 3 min podjezdza autobus mijamy kilenta i wsiadamy do autobusu a on parrzy na nas wsiedlismy i dzwi i kupujemy bilety a on do na maice <span style="color:red;">[ciach!]</span>a szcescie ze wam nie<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilem odwraca sie i idzie do kolegow prawdopodobie :PPPPPP :lol: smialismy sie z tego cala droge :D.....

nr 2/

znow przystanek tym razem kolo muzeum wojska polskiego przed mostem znow kupa ludu stoje z plecakiem na przystanku i czekam na autobus podchodzi trzch gowniarzy i do mnie masz 2 zeta ?? a ja na to nie niemam daj mi spokuj

--daj 2 zeta ! --nie mam --korwa dawaj kase bo ci wszystko zbiezemy !! (wtedy wisialo mi kopmpletnie wszystko bylem zmeczony i pozarlem sie z panna)wyciagam portfel w ktorym notabene jest 80zeta wysypuje drobne ci sie patrza na mnie i ludzie wokul tez ale ZERO reakcji !!! robie przebierzke w monetach 5 1 i troche siekow znajduje dwujke i mu daje jedne kce zlapac mnie za reke z siekami i mowi daj wicej widzialem ze masz banknoty chowam sieki i protwel ci sie robia czerwoni..i ten najmniejszy mondrala do mnie dja dyche....a ja tak.. korwa dalem wam dwojke czy nie tego chcieliscie :wink: macie wiec i sie odpier.dolcie --taki kozak z ciebie !!--sciagam plecak i klade na chodniku kilenici wokul mnie sie rozsuwja widze w ich spojzeniu ze spekali...i mowie chcecie kase ?? to macie problem !! dalem 2ojke i <span style="color:red;">[ciach!]</span>jcie !! (nibyli jacys mega napakowani zebym sie bal tego ze mi mocno w<span style="color:red;">[ciach!]</span>al wiec mi wisialo ze mnie troche by obtlukli) ale odziwo kolo mowi do mnie cos taki nerwowy !! spokojenie..wtedy to sie ptzylamalem juz na max podnioslem plecak i pokrecilem golwa i ich olalem oni jeszce cos tam zagadywali odmnie typ;u zkoad jestem pogadalem kwile z nimi na luzie poczym oni stwierdzili ze ida a ja jeszcze 20 min czeklame na busa :? dotego zaczelo padac szlak co dzien :evil:

nr 3/

teraz ju z innej bajki impreza z okazi pozegnania lata ju nie wwa moje rodzinne miasto karczew przebijamy sie z yorkiem i marcinem po scene potrocam barkiem jkiegos kolesci tanczacego z panienka ten mnie mierzy wzrokiem aha potracam go bo on zrobil to celowo zeby wpasc na mnie tyla tylko ze sie troche rozbil omnie :D widac bylo ze go zabloalo siedzimy na scenie (na max zalani kupa ludu niema gdzie oddychac) i widze klienata i jego kolege przbijajacych sie w nasza strone heh byczki :? podchodza do mnie i sciagaj mnie ze scenu ja muwoe od<span style="color:red;">[ciach!]</span>lcie si ea oni pujdziesz z nami pogadamy sobie .. krzycze spadajcjcie itd ludzie patrza sie na mnie a te karki mnie ciagna pomiedzy tymi ludzmi patrze sie na jekiegos klienta czy muglby mi pan poudz !! zero reakcji !! ciagna mnie dalej ale sie uwziolem i zaparlem niemogli sobie dac rady wiec podciagneli mnie do pobliskiej sciany i na oczach wszystkich ludzi sklepali mnie po gebie !!!!!! tak ze przez tydzien niemoglem nic gryzdz tak mnie zawias bolal jadlem same zupy i kaszki przez 2 tygodnie !!! korwa !! to sie nazywa spolecznstwo nawet nikt policje niepowiadomil do kumpli niemam pretesi wiem ze bylismy naprani na max niedalibysmy im rady chocaz oni wyszli calo ale do tych korwa ludziow ze imprezy to mam wielkie pretensje !!!! chamsto !!

nr 4/

traz wkg ide pogladac grafiti podziemiami przed samym zejscem do kolejki otacza mnie grupa kolesi z czem jeden wyciaga kose dawaj kase !! spoko spokojnie sluchjacie ja nic niemam :wink: (ta jasne) jak slow honoru niemam nic !! -- ta niemasz !! dawaj plecak (w plecaku spraye i bluza) przlukali plecak kiesznie spodni ale szukali nie tam gdze trzeba :) moje szczescie bylo ich piecu sprali by mnie albo i nie ale niechialem w szrpaninie zeby mnie kosa przejechal po gebie zlosliwie albo co pozostalo sciemniac i udawac ze sram po gaciach i prawde mowie (oczywiscie niemowie ze sie niebalem kazdy sie boi chyba ze czubek jakis to to jest wyjatek ale logicznie trza myslec i nietracic zimnej krwi) oddali mi plecak na co sie ucieszylem bo farby tam bylo za 60 zeta :D no i bluza za 100pln :D podalem ze szczescia reke kolesiowi co mnie tak straszyl kolegami ten glowe mniejszy odemnie (im mniejszy tym wiecej sie pluje to chyba jakas regula :P ) grrr ale jeden z kolesi zauwazyl ze mam ladne buty i mowi do tego gnojak ty zobacz na buciki sadzisz ze moj numer ..a kurdupel do mnie : nic ci niezrobimy ale sciagaj buty --ej panowie bez przesady na piechote do domu niebede wracal kupe drogi mam pociagiem godzine jazdy badzie ludzmi -- przezyjesz jakos niegadaj tylko sciagaj ! ---niama bata butow nieoddam widzicie ze nic niemam ale niebede zapierdalal do domu na bosaka bez przesady (delikatnie mowiac wkur sie kto by chcial z wkg jaechac na tachomin bez butow wiem ze troche przyryzykowalem ale po tym jak mi grabe podal bylem juz spokojniejszy) mowie im ze jak szedlem widzialem ochroniazy za rogiem wiec zaczne drzec jape i im klopotow narobie przez glupie przepocone buty wiec po co sie pieklic odrazu i tak na tym niezarobia .. ktorys z tylu powiedzial : dobra zostawcie go ..maly do mnie oka spadaj nara podal mu grabe jeszcze raz i poszedlem ogladac grafiti mialem farta na maxa pelana samarka i kesz ocalal :D

nr 5/

podziemia dworca w poblizu wkg ide w kierunku McDonaldsa glodny jeste podchodzi o mnie 2 kolesi widze ze barszcze daj 2 zlote :lol: ktos zna ten motyw niewydaje wam sie to znajome ?? :P ja lukam na niego niezatrzymuje sie i patrze jabym mial go zabic NIE !! kolo do mnie nie to nie !! i nieprzyczepili sie :D puzniej wracam z McDonalda iwidze jak wiskaja kieszenie jakiegos przestarszonego gowniaza oni mnie taz widza patrz na nich oj panowie !! on do mnie spadaj oka to pszedlam spac na posterunek nieopodal wchodze przez krate i zgalaszam tam klientowi ze na moich oczach przed McDonaldem kroja klienta wlasnie on na to tak naprawde dziekuje zaraz tam pujdziemy i mi odprowadzil do kraty lukalem czy ktos wychodzi z posterunku prze 10min ale nic !!!! myslalem ze im pomoge albo co przeciez niewiedza jak sie klienici wygaldaj to jak ich zlapia ?!?! moze zglosili to jakiemus patrolowi zeby sprawdzil albo co ale jak na moj gust zrobili stanowczo za malo !!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja opisze ewidentny przyklad skur***synstwa jaki swojego czasu zachodzil na moim osiedlu- od jakiegos czasu bywaly napady na starsze kobiety, najgorsze ze te napady byly bardzo ,,bolesne"-babcie wracaly zalane krwia itp...

Akurat wracalem wieczorem od kobiety, godzina kolo 21 i widzie ze stoi kobicina a wokol niej trzech kolesi i nap*** powiedzmy bija ja...po chwili sie skapowalem ze to byla moja babcia :evil: ooo jak mnie krew zalala o ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le...szczerze powiem ze film mi sie wtedy urwal :/ gdy doszedlem do siebie zobaczylem trzech sredniej postury kolesi lezacych w stanie salatki...badzmy szczerzy wygladali jak po bitwie, pozniej zreszta mialem sprawe w sadzie o brutalne pobicie...uniewinniono mnie.

I jeszcze na podsumowanie...ktos napisal wczesniej ze silownia+sztuka walki...owszem zgoda, ja wazylem 110 kilo wtedy,silke cwiczylem od 6 lat a boks od dwoch...Do czego zmierzam? a juz mowie...w sadzie wlasnie moj wyglad i owe treningi staly sie powodem oskarzenia mnie ! ludzie nie uwierzycie oskarzano mnie na podstawie tego, ze bylem poteznej budowie i to rzekomo JA pobilem babcie a tych trzech ja bronilo.... kur** pobilem MOJA babcie! czujecie?

Od tego czasu zwatpilem totalnie w caly sytem ochronno-sadowniczy-pieprzniczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja opisze ewidentny przyklad skur***synstwa jaki swojego czasu zachodzil na moim osiedlu- od jakiegos czasu bywaly napady na starsze kobiety, najgorsze ze te napady byly bardzo ,,bolesne"-babcie wracaly zalane krwia itp...

Akurat wracalem wieczorem od kobiety, godzina kolo 21 i widzie ze stoi kobicina a wokol niej trzech kolesi i nap*** powiedzmy bija ja...po chwili sie skapowalem ze to byla moja babcia  :evil:  ooo jak mnie krew zalala o ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>...szczerze powiem ze film mi sie wtedy urwal :/ gdy doszedlem do siebie zobaczylem trzech sredniej postury kolesi lezacych w stanie salatki...badzmy szczerzy wygladali jak po bitwie, pozniej zreszta mialem sprawe w sadzie o brutalne pobicie...uniewinniono mnie.

I jeszcze na podsumowanie...ktos napisal wczesniej ze silownia+sztuka walki...owszem zgoda, ja wazylem 110 kilo wtedy,silke cwiczylem od 6 lat a boks od dwoch...Do czego zmierzam? a juz mowie...w sadzie wlasnie moj wyglad i owe treningi staly sie powodem oskarzenia mnie ! ludzie nie uwierzycie oskarzano mnie na podstawie tego, ze bylem poteznej budowie i to rzekomo JA pobilem babcie a tych trzech ja bronilo.... kur** pobilem MOJA babcie! czujecie? 

8O o k***a :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat wracalem wieczorem od kobiety, godzina kolo 21 i widzie ze stoi kobicina a wokol niej trzech kolesi i nap*** powiedzmy bija ja...po chwili sie skapowalem ze to byla moja babcia  :evil:  ooo jak mnie krew zalala o ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>...szczerze powiem ze film mi sie wtedy urwal :/ gdy doszedlem do siebie zobaczylem trzech sredniej postury kolesi lezacych w stanie salatki...badzmy szczerzy wygladali jak po bitwie, pozniej zreszta mialem sprawe w sadzie o brutalne pobicie...uniewinniono mnie.

bo Polska to teraz kraj P.O.J.E.B.A.N.Y i niestety jest tu więcej debili niż normalnych ludzi :!: Aż krew zalewa jak się takie rzeczy słyszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym głupim kraju jak chodzicie na sztuki walki.. np boks.. to potem wasze pięsci moga być poczytane przez sąd ZA NARZEDZIA NIEBEZPIECZNE.. ala noż pistolet... BEZ JAJ tak jest na serio..

POczytajcie na forum "Budo"... to dosłownie krew zalewa..

Ja to walę i mam siłownie i cwicze w domu i sie tym nie chwalę.. jakbym kiedykolwiek jakiegoś dresa zap.. na śmierć to nie bede miał takiego zonka jak DRC...

Ten kraj jest taki przez naszych rodziców i staruchów.. w [gluteus maximus] maja wszelkie wychowanie, bo im sie jeszcze czasy wojny przypominają i żyją w jakimś innym świecie - ze to niby dzieci sie nie bije itd...

Mam kolege ochroniarza, pilnuje wielkich spędów ala koncerty itd.. takich [ciach!]iarzy po 17 -16 lat nie wystarczy powiedziec spokój.. jednego musieli SKATOWAĆ bo debil nie potrafił zrozumiec ze ma sie nie rzucac... za 5 !!! razem jak sie przewrócił i po prostu go skopali dał sobie spokój... sorry ale WIEKSZOŚC MAŁOLATÓW jest taka.. ledwie im sie fiu..tek dwoma włoskami pokryje a juz podskakują jakby jakimiś Rambo byli...zenada..

CO DO ODPRACOWYWANIA NA RZECZ MISATA.. czy wy nie wiecie o co chodzi.. dlaczego tego nie ma w polsce..

Przeciez na sprzątaniu miast zarabia się największe kokosy.. wystawiają FV urzędnikom w UM za cos czego nie zrobili..

a tak nie dosyc ze byłoby posprzątane to jeszcze ktoś by za darmo to zrobił... i urzędnik by łapóki nie dostał i rodzinna firma prezydenta jakiejs miejscowosci tez nie zarobi ...

Ja ogolnie boje sie bic. Mam 2metry i waze 115kg.. boje sie poprostu ze kogos zabije i skoncze jak w filmie "symetria" :/

Ale uwazam ze z dresami nie ma zabawy bić az nie wyrzyga wszystkich zebów.. takich debili NIC nie nauczy..

Kurde jednego debila zanłem lepiej to on sie cieszył i chwalił ze był w pierdlu .... no przecież głubszym już byćnie mozna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

Czytam tak wasze wypowiedzi i przypomniało mi się pare "akcji":

1. W Karvinie (Czechy) siedzę z kumplem pod centrum handlowym i czekamy na kobiety.... W pewnym momencie przyłazi 2 kolesi i kombinują o kasę... jak zwykle... kumpel ma taki patent, że wozi ze sobą taką "podręczną" siekierkę.. starą, pordzewiałą, twierdzi, że do samoobrony ;).... gadan im, że już sięga po chajs...a tu [gluteus maximus]... wyciągnął ta siekierkę...jak kolesie zaczaili, o co biega, to zaraz zmienili zdanie i poszli........

2. Niedawno kumplowi sprzedali bombę w rokotece....

Przylazło 2 skate`ów i pytają o listę utworów z tego dnia.. ale wtedy akurat była specjalna impreza bez listy..... no to w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l sie szykował...

Jeden koleś od nas był mądry i poleciał po ochroniarza.. powiedział mu, co jest grane.. Ochroniarz zaraz: "<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, gdzie jest ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>, zaraz mu na<span style="color:red;">[ciach!]</span>le, ze mamusia nie pozna..." Sęk w tym, że on mu nawali w "Medium" a jak wyjdziemy na miasto, to ten skate zbierze kumpli i nam w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lą... Z pomocy ochrony zrezygnowaliśmyw tej sytuacji... Chwilę gadamy z ziomkami, jeszcze jeden przyleciał gdzieś ze środka klubu i pyta: "Co jest?" i od razu z "misia" kumplowi.... Na szczęście nic się nie stało, a jakoś udało nam się ich uspokoić i se poszli.

3. Ostatnio u nas jest taka "moda": przylatuje taki gnojek 10 lat i ryczy: "Dawaj kase!!" Patrzysz na kolesia, ma z 130cm wzrostu, wazy z 40 kilo, a my 180-190 i ponad 70 kilo..

No to standard: "Wypierdalaj!!!"

A on bierze taki mały gwizdeczek i zza rogu wyłazi 5 bezszyjnych, i jest ciekawie.

A o znieczulicy ludzi już nie wspomnę.... Nie raz widziałem, jak jakiś kolesi tłukli. A ludzie na to nie reagują, a jak już ktoś się ruszy, to stary dziadek, któremu i tak powiedzą, zeby se lepiej poszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie sami piszecie o znieczulicy ale sami tez nie pomogliscie, chodzi mi o nitro (nie mam do ciebie pretensji ani nic tak tylko mowie). btw. w takich przypadkach jak sie jest samemu i widzi taka akcje to tylko tel i 997.

btw. jak sie to wszystko czyta to az sie scyzoryk w kieszeni otwiera :-( takich ludzi to powinna policja pałowac codziennie.

powiem wam tak jak ja mysle i jak ja bym chcial. wszyscy teraz wyzywaja policje ale to jacys cpuni skejci itp :-P ogolnie policja powinna miec wieksza wladze. jak ktos sie stawia to pała w łeb i juz 0 gadki i 0 jakis bzdurnych oskarzen w sadac i wogole. np. jak ktos by udezyl policjanta to ten imo powinien miec mozliwosc uzycia broni oczywiscie nie strzelania w glowe czy cos ale np. moglby go postrzelic w noge / kolano zeby taki s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel wiedzial ze policji sie nie tyka i pozadek musi byc. wtedy moze by bylo lepiej.

ojciec mi opowiadal to jak bylo kiedys. byly jakies rozruby wpadla policja najebala wszystkim, czasem dostal ten co byl niewinny ale policji bali sie tknac i ich szanowali, teraz wszyscy robia co chca, policja sie boji jakis dresow i jest jak jest. same opowiesci o tym swiadcza.

ostatnio moja mama jechala do wroclawia i podobno byla akcja na pkp.

jakis napakowany koles stal z dziewczyna na stacji. mama mowila ze bylo widac ze pewnie nacpany bo nie wygadal na pijanego. dar ryja na maxa i wyzywal wszystkich. jak pociag przyjezdzal na stacje to stanol na torach i nie chcial zejsc. maszynista zachamowal ledwo sie przed nim zatrzymal (w sumie jakby nie stanol to pewnie by poszedl siedziec ze zabil czlowieka, bo to polska, no nie oszukujmy sie). maszynista otworzyl okienko i cos do niego mowi "czlowieku jest gupi, chcesz zebym cie zabil" to ten go zaczol wyzywac a ze nie mogl do niego dostkoczyc i go uderzyc to przynajmniej go oplul :-P.

po jakims czasie z pociagu wyszli sochisci. (2ch ich bylo). jeden do nego podszedl to dostal w morde i sie przewrocil. 2gi chcial juz gaz wyciagac to przyszlo jakis 6ciu kolesi tego pajaca i powiedzieli ze jak uzywje gazu to z ziemi sie nie podniesie.

gdy ludzie juz weszli do pociagu i ten zaczal juz ruszac, idiota zrobil kolejna akcja i zaciagnol reczny hamulec :-P wyszedl sobie z pociagu i gdzies poszedl. niby jakis sochista tam za nim polecial ale kto wie czy go dogonil i czy nawet cos mu powiedzial.

aha jeszcze w miedzy czasie jak pociag stal na stacji to ten debil zaczol kopac w swiatla pociagu i jakas babka zwrocila mu uwage to ten ja jeszcze zwyzywal od sz.ma.t i innych sami sie domyslacie jakich :-P

tacy sochisci to dla mnie parodia. dostal w morde przewrocil sie i juz :-( co to ma byc. powinni miec przynajmniej jakies pistolety z gumowymi kulami albo co kolwiek. nie ma szans ze koles by nie zmiekl jakby mu klamke do glowy przystawil.

wogole w tej polsce to juz sie cuda na patyku dzieja. przeciez teraz to lebki 13/14 lat chodza i zgarniaja hajs od ich rowiesnikow. kazdy kogo znam mowi ze kiedys tego nie bylo. przypomnijcie sobie jak wy byliscie mlodzi czy ktos was zaczepial czy wy chodziliscie i cpaliscie a moze piliscie piwo ? niestety jest coraz gorzej i nic narazie nie wskazuje na to zeby bylo lepiej. jak my dozyjemy 60 lat to bedzie strach z domu wyjsc bo cie pobija zabiora kase albo jeszcze gorzej.

a takich co okradaja i bija morduja dzieci albo starszych ludzi to powinni pradem co dziennie wceli karmic. albo codziennie dusic :-P ciezkie prace i wogole bo smierc to za lagodna kara dla nich :-P :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi