Gość lolwesoly Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam. Otoz mam pytanie czy do tej plyty moge wsadzic PhenomaII bo wiem ze pI obsluguje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam. Otoz mam pytanie czy do tej plyty moge wsadzic PhenomaII bo wiem ze pI obsluguje?? Jakiej plyty? nie napisales. BTW zmien zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) a sorka:/ gigabyte ga-m61pme-s2 Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez lolwesoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Dlaczego ma zmieniać zasilacz? nie wiem co Ci nie pasuje w MC 350. @lolwesoly Gigabyte na swojej stronie umieścił PII X4 920 i 940 ale na temat 100%-owej obsługi milczy jak narazie. A w opisie technicznym w sklepach pisze że niby PII X3 wspiera. Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja osobiście do płyty AM2 Phenoma I/II bym nie wsadzał, chyba że chwilowo. HT 3.0 jest bardzo ważnym składnikiem wydajności PH, a takie HT 1.0 na AM2 obniży tą wydajność i to mocno. Bez zmiany płyty nie ma sensu po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 poprostu bedzie to rozwiazanie tymczasowe ze wzgledu na brak mozliwosci zakupu wszystkich podzespolow odrazu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja na twoim miejscu po prostu oszczędzałbym dalej, aż do uzbierania kasy na płytę. Te 300 zł na Asrocka 780GXH to nie jest przecież majątek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...