Makchiavelli Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Oto link do screena a teraz Wlaczam komputer i pokazuje mi sie takie okno jak wyżej. Gdzies czytalem, ze restart biosu? ze mnoznik zle ustawiony? Komputer od kolegi, nie bardzo sie znamy. Jezeli Panowie wiecie o co chodzi to prosze o wyjasnienie w jak najprostszych slowach problemu nam, ktorzy mało sie znaja. Pozdrawiam Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Makchiavelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wyjmij bateryjkę na 30min. i zobacz czy działa. Spróbuj inna bateryjkę dać. U mnie pomogło wyciągniecie bateryjki na 20min. i wejście do biosu i zapisanie kilka razy ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hmm to takie gdybanie. Ale w czym jest ogolnie problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Z zapamiętaniem ustawień biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Yhym, ja juz myslalem, ze dysk spalony albo co Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Makchiavelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dysk masz podłączony, bo go nie widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) tak podlaczony Lipa. Dalej nic oprucz tego, ze zamiast F1 i DEL jest do wyboru DEL i F9 bodajrze Nie wiem dlaczego tego dysku nie widzi :/ Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Makchiavelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Najpierw wymień bateryjke na nową, może być z innego jakiegoś komputera nie używanego/zepsutego itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dalej lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wejdź do biosu i chyba F8 to zapis ustawień, i zapisz kilka razy. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...