Zwykły User Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak lub co wpisać w konsoli aby podnieść cechę inteligencja na 7lvl. Wiem są normalne sposoby czyli perk który daje 1 punkt do wybranej cechy ale... trzeba poświęcić inny perk na jego rzecz. A tego bardzo bym nie chciał ale wyszło jak wyszło. Potrzebne mi to jest do misji: pod osłoną mroku(czy tam nocy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Jak lub co wpisać w konsoli aby podnieść cechę inteligencja na 7lvl. Wiem są normalne sposoby czyli perk który daje 1 punkt do wybranej cechy ale... trzeba poświęcić inny perk na jego rzecz. A tego bardzo bym nie chciał ale wyszło jak wyszło. Potrzebne mi to jest do misji: pod osłoną mroku(czy tam nocy). A próbowałeś korzystać z drug'ów ? Np mentats podnoszą PE I INT o 2 chyba ;). Poniżej masz komende na INT z konsoli: player.forceav <nazwa atrybutu> <wartość>Czyli w Twoim przypadku: player.forceav intelligence 7 Gamebryo console commands - The Vault, the Fallout wiki - Fallout: New Vegas and more Edytowane 21 Grudnia 2010 przez yuucOm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 O widzisz nawet o tym nie pomyślałem. W F3 praktycznie nie używałem chemii, no po za stimpakami w celach oczywistych :P Obczaję to rozwiązanie, raz jeszcze thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 W starych Falloutach jakoś nigdy nie używałem, ale w trójce i NV jak najbardziej. Szczególnie Psycho i Jet się przydają, Mentatsy zależnie od postaci. Med-X chyba nigdy nie używałem, jakoś damage resistance nie jest dla mnie zbyt istotne, nawet armora nie używam bo strasznie spowalniają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Q9UwlAAnlmg&hd=1 Moim skromnym zdaniem - miazgun ;] Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Odjechane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 swietne, mogli tylko bardziej popracowac nad charakteryzacja ghoula bo imo ruszal sie zbyt zwawo :) szkoda ze nie powstanie pelnometrazowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 filmik niezły, no i zauważyłem fajne biodra tej laski, jak lara croft prawie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Jakieś porady?Na dobry początek wyrzucić lewiznę i kupić oryginał. Edytowane 12 Marca 2011 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_ppZHcOf7lI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 No to już wygląda dużo ciekawiej, pierwszy dodatek to była absolutna tragedia dla mnie, chyba najgorszy dodatek jaki kupiłem przez te dwa lata co mam konsolę. Tutaj już dużo przyjemniejsze klimaty raczej, ale mimo wszystko chyba poczekam aż wszystkie trzy kolejne dodatki będą na przecenie pod koniec roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Dead Money też dla mnie tragedia ciemny, zadymiony labirynt. Coś jak Operation Anchorage do F3 gdzie sam początek jest fajny a dalej to się gra bo trza to skończyć. 2 dodatek też widzę że będzie labirynt wąwozów, oby nie i zrobili trochę "wolnej przestrzeni" na tej pustyni. Edytowane 11 Maja 2011 przez Zwykły User Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 zabraliby się za poprawianie błędów, po przejściu dead money nie mogłem wrócić na pustynię bo wywalało mi błąd, musiałem ratować się konsolą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 :D FilePlanet: Fallout: New Vegas - Brahmin Launcher Mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Tutaj wersja z F3 przystosowana do Fatmana: Btw wyszedł 1 episode nuka break serialu ;) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_iq8swQ7kpg http://www.youtube.com/watch?v=_iq8swQ7kpg Edytowane 3 Września 2011 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 A tu jeszcze ciekawostka, jak dla mnie gość zmiażdżył, mimo iż nie da się go na rękę włożyć. Widziałem takie co sie da, ale to pseudo-imitacje z iPhpnami itp. Tutaj praktycznie 100% replika. http://www.youtube.com/watch?v=5tCEXEuICWs&feature=player_embedded#! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KICszQNDUOA to już chyba ostatni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Ja w końcu gram w Honest Hearts, jako że jest promocja na LIVE, i świetny dodatek! Super mapa, fajny klimacik, questy może bez cudów bo idź zrób to i to (to w sumie standard), ale gra sie bardzo przyjemnie. No i można było zabrać troche swojego ekwipunku, to mnie do tej pory wkurzało w dodatkach że trzeba walczyć jakimś syfem. Mam nadzieje że podobne są dwa pozostałe dodatki, ale też poczekam na przecene (oby na święta dali), 5 dolców za HH jak najbardziej warto. Za Dead Money dałem pełną cene, i były to kompletnie zmarnowane pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Ja po Dead money boje się DLC... ;) Taki crap z dziwnym, nieciekawym klimatem sprawił ze nie chce mi się już grać w FNV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Miałem to samo, od lutego nie grałem w tą gre bo mnie DM odepchnął, ale okazało sie że HH jest bardzo fajny. A trailer też jakoś wrażenia na mnie nie zrobił. Lonesome Road chyba powinien mieć podobny klimacik, a Old World Blues z kolei inny, ale chyba też fajny, bo technologie/roboty to w Falloutach lubie najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zabrałem się za dwa ostatnie dodatki do NV, kupione w święta, kończę obecnie Old World Blues (zostało parę lokacji do zwiedzenia). Jak ktoś nie grał, to może obejrzeć filmik z najfajniejszym armorem w grze - Umila eksplorację jak ktoś nie lubi grać z kompanami. Ogólnie dodatek jest świetny. Dokładnie to co lubie w Fallout - roboty i technologia. Do tego świetne lokacje, a muzyka ze starych części dodatkowo polepsza klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 jakiś czas temu ukazał się mod opracowany przez samego J.E. Sawyera, sporo pozmieniał: User blog:Ramallah/ J.E. Sawyer releases his own Fallout: New Vegas mod - The Fallout wiki - Fallout: New Vegas and more link do pobrania: http://diogenes-lamp.info/jsawyer_fnv_mod.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgamesz Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 W zwiazku z wyjsciem wersji gry zawierajacej wszystkie dodatki,postanowiłem że czas wrócić do swiata Fallouta. Mam tylko pytanie czy można na PC-cie grać w F-NV za pomocą pada? Przyzwyczaiłem się do tego,grajac we wcześniejsze wersje na X-boxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Warto brać Ultimate Edition ? Te rozszerzenia fajne są ? Pytam bo samą podstawkę da się kupić teraz za mniej niż 50 PLN, zaś wersja z dodatkami to ponad 2 x tyle. Czy dodatki są warte tej różnicy w cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wg mnie nie, a przynajmniej nie wszystkie. Dead Money to katastrofa, a Lonesome Road jakoś też niezbyt mi się podobał, strasznie dziwny. Za to Honest Hearts i Old World Blues są rewelacyjne, bardzo Falloutowe. W Gun Runners Arsenal też wg mnie nie ma nic ciekawego. Ja bym wział podstawę, a te najlepsze dodatki kupił na przecenie w lecie jak będą po 2.5 euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy miał ktoś taki problem ? Po uruchomieniu gry (wersja ultimate edition) pojawiają się plansze. Po pojawieniu się planszy z gościem ze spluwą wygląda jakby gierka się zawiesiła - przez długi czas myślałem, że tak właśnie jest i wyłączałem ją. W końcu poczekałem i okazało się, że uruchamia się ale trwa to ponad 2 minuty ! Czym to może być spowodowane ? Mam Win 7 X64 Athlon X2 oraz 4 GB pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Miałem podobnie po spolszczeniu,a gdy doszło jeszcze spolszczenie dodatków to przy włączeniu musiałem czekać na prawdę długo.Jak wyłączyłem wszystko co związane było z językiem,to gra odpalała się praktycznie od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Pytanko czy jest polski "lets play" z DLC Old World Blues? Właśnie szukam na yt i nie ma albo ja nie umiem znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Jest wojna na zaporze.Jak już skończysz to masz tam jeszcze wybór co z RNK ale to też zależy od Twoich wcześniejszych wyborów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...