ocrat Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam, jak nie trudno się domyślić jestem początkujący. Jeżeli chodzi o podkręcanie to bawię się tym już od jakiegoś czasu. Overclocking i benchmarki nie są mi obce. Nie długo, bo już za 1,5 miesiąca będzie okazja na rozbudowanie PC a co za tym idzie kupno sprzętu podatnego na overclocking. Czytałem o hwbot.org w pewnym czasopiśmie. Zgodnie z tym co przeczytałem chciałem z niego skorzystać i mierzyć się z overclockerami. Więc mam kilka pytań. Czytałem regulamin lecz niestety nie wszystko rozumie (mój angielski nie jest zbyt zaawansowany). A więc tak: 1. Czy aby korzystać z tej strony muszę należeć do jakiegoś team'u? 2. Czy mogę spokojnie się zarejestrować i rywalizować z innymi, którzy posiadają np taki sam procesor jak ja? 3. Czy za brak logowanie się na ww stronie przez jakiś czas mogę zostać usunięty? 4. Czy mogę w ogóle się rejestrować jako początkujący czy muszę mieć chociaż część z doświadczenia jakim dysponuje szef działu hardware purepc? Mam nadzieję, że temat umieściłem w dobrym miejscu, i że temat się nie powatarza. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam OK. Zrobiłem z siebie idiote. Już wiem gdzie inf o hwbot. Temat można usunąć. Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez burn91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...