toman Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zachęcam do testu i do dyskusji. Ja przyznam szczerze, że nie mam się czym chwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja przyznam szczerze, że nie mam się czym chwalić.Skoro założyłeś temat, to wypada się pochwalić wynikiem :mrgreen: Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 21 czyli 52.5% Trójka, czyli jak dla mnie standard :lol2: Siadam przy odmianie nazw dziwnych miejscowości. Szkoda tylko, że nigdzie nie umieszczono odpowiedzi z poprawnymi formami ;] Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Boję się mejla odebrać:D Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 22 czyli 55% Jak na osobe ktora miala ostanie zajecia z j.polskiego na maturze 6 lat temu, to calkiem niezle:) ps. wiem wiem jezyka polskiego uzywam na codzien, ale na pewno internet odmóżdża, a w tescie byly kosmosy:P wiec czuje sie rozgrzeszony ^^ Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Czyżby nie dało się zdobyć więcej niż 22 pkt ;). Taki oto miałem wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 xD Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 18 czyli 45% Praktycznie na chybił trafił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 25 czyli 62.5% Może bym się na -4 załapał. Shame :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 27 czyli 67.5% Ale wstyd ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 24 czyli 60% Licho a za 2 tygodnie matura xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 W domu sprawdzimy, jak jeden z redakcyjnych maturzystów się sprawdzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 25 czyli 62.5% ...czyli w Pjurowej normie... -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Oj słabo coś wyszło. Tylko 29 punktasów (72.5 %). ;[ Chyba czas porzucić stołek nadwornego korektora w redakcji. ;] BTW, Józków. Co to kurna za nazwisko? No chyba, że chodziło o rodzinę Józków od imienia męża - na wsiach kiedyś tak się mówiło. I syn, powiedzmy, Józefa i Marii to właśnie Wojtek Józków. Ja np. u babci na wsi byłem wnukiem Olesiów (dziadek miał na imię Aleksander). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Oj słabo coś wyszło. Tylko 29 punktasów (72.5 %). ;[ Chyba czas porzucić stołek nadwornego korektora w redakcji. ;] BTW, Józków. Co to kurna za nazwisko? No chyba, że chodziło o rodzinę Józków od imienia męża - na wsiach kiedyś tak się mówiło. I syn, powiedzmy, Józefa i Marii to właśnie Wojtek Józków. Ja np. u babci na wsi byłem wnukiem Olesiów (dziadek miał na imię Aleksander). Tylko wtedy ja bym to napisał z małej a nie dużej litery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) hehe 23pkt na 40 wiec tragedii nie ma ale niektore zadanka troche "z kosmosu" byly. Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Test jest trochę źle zrobiony. Np. te przysłowia. Ktoś może ich po prostu nie znać. Co wcale nie oznacza że nie zna gramatyki i ortografii. Albo zadanie z poprawną wymową. Powinny być pliki dźwiękowe i wtedy wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Całe 18 pkt :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Test jest trochę źle zrobiony. Np. te przysłowia. Ktoś może ich po prostu nie znać. Co wcale nie oznacza że nie zna gramatyki i ortografii. Albo zadanie z poprawną wymową. Powinny być pliki dźwiękowe i wtedy wybór. Dokladnie, ja np nigdy nie slyszalem tego okreslenia na kogos kto biega po roznych miejscach probujac cos zalatwic albo to drugie o skrywaniu tajemnicy... Przydalyby sie prawidlowe odpowiedzi po zakonczeniu calego testu, czyli po 22 kwietnia. Bylby z niego wiekszy pozytek bo teraz nie wiem co zrobilem zle, a co dobrze. Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 26pkt, 65% :oops: Niektóre zdania były kosmiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soloviev Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 28 punktów, czyli 70%. Nie jest najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Oj słabo coś wyszło. Tylko 29 punktasów (72.5 %). ;[ Chyba czas porzucić stołek nadwornego korektora w redakcji. ;] BTW, Józków. Co to kurna za nazwisko? A nie było to "Jóźków" czasem? Naprawdę jest takie nazwisko, jeden u nas w firmie się tak nazywa. Pozdruffki i cmoka$ski. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 27 czyli 67.5% Okryłem się hańbą. Pora umierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no alchemikowi slowa nie przystoi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 26 czyli 65% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 25 pkt. nie jest tak jeszcze ze mną źle. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 23 czyli 57.5% Norma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 23 czyli 57.5% Nie ma tak źle ;) Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 23 czyli 57.5% + 1. Dziwny troszkę test, ale okej. Shame on me, matura za parę dni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mnie najbardziej zabilo zadanie, w ktorym jedna z odpowiedzi byla "dopuszczalne potocznie" - skad ja kurcze mam wiedziec, co wg. autora jest potocznie dopuszczalne? EDIT: Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 27 czyli 67.5% To co, Sikor, oficjalnie umywamy rece od bledow na portalu? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mnie najbardziej zabilo zadanie, w ktorym jedna z odpowiedzi byla "dopuszczalne potocznie" - skad ja kurcze mam wiedziec, co wg. autora jest potocznie dopuszczalne?Z wikipedii:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 24 pkt / 60% - test zrobiony w 3 min. ... i tak wiecej pisze w jezyku internetu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 23 nie najgorzej nie najlepiej :) Niektóre zadania to kosmos, pewnie sam autor nie zna odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Dziękujemy za udział w Narodowym Teście z Języka Polskiego. Na 40 punktów zdobyłaś (zdobyłeś): 27 czyli 67.5% Słabo. :( Test jest gupi. ;) Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...