Hopes Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 plyta glowna ak32n via kt266a zasilacz 300 w procek althon xp 2000+ podstawowe chlodzenie wentylator tylko przy procku grafa gf 6200v+ 256 mb 64 bit 2x512 ddr ram 400mhz(200mhz) probowalem podkrecic procka na 165 fpb stanal ale mi zdechnal z powodu temepratury potem dalem na 155 i 150 i tez mi zdechnal wiec dalem 144 fsb chodzil do konca poprawnie wylaczylem system ale juz powoli chodzil podstawowy fps to 133 wiec sadze ze na 144 powinnien spokojnie uciagnac i pojawil sie problem wlaczam komputer a on pochodzi mi pare sekund i zdycha, zasilacz sprawdzilem na starszym komputerze i dziala pomozcie albo chociaz doradzcie :PP :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Za słaby zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Za słaby zasilacz. miejmy nadzieje jak sprawdze dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Tzn źle się trochę wyraziłem. Nie tyle co słaby, tylko dziadowski. Pewnie jakiś Tracer, Megabajt, Codegen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan666 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Skręć pamięci na min czyli do 100 MHz, potem kręć procka, tylko go dowoltuj bo na default to się nie podkręci za mocno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 codegen zrobilem reste biosa nadal problem byl dalem do naprawy i okazalo sie ze to samo nawet przy innym zasilaczu komp chodzi widocznie cos nie laczylo w plycie glownej... dzienks za pomoc a podkrecac nie warto mi mowili bo plya glowna znow moze mi nawalic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...