Skocz do zawartości
TheDed

Zasilka Do Phenoma 940 I Hd4850

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, skladam dla klienta kompa z phenomem 940 (125W) i radkiem hd 4850 od palita. Spodziewalem sie ze komp bedzie potrzebowal duzo pradu, ale wydawalo mi sie ze zasilacz 450W incore starczy. W razie czego mialem pod reka Fortona 400W. Komp nawet nie kreci wiatrakami, po odlaczeniu dodatkowego zasilania od grafy wlacza sie ale nie pokazuje obrazu (co zrozumiale). Reszta konfiguracji standardowa, jakas plytka asusa, 2x2gb ram, dvdrw i dysk 500gb jakis zwykly. Szukam czegos taniego (jak na ta konfiguracje) a jednoczesnie zebym mnial pewnosc ze dziala. Chce wziac ten http://sklep.perfectsystems.pl/product_inf...oducts_id=10198 ZASILACZ XILENCE REDWING 580W (XP580.(12)R) P.PFC. Cena 250 jeszcze nie dramat. Ewentualnie ktory z tych byscie jeszcze polecili http://sklep.perfectsystems.pl/index.php?cPath=574_631

Z gory dzieki za szybka odpowiedz, bo chce go zrobic na jutro :)

Edytowane przez TheDed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego sklepu co podałeś to jeszcze ewentualnie Pentagram CAV-500-A12S za ~280zł - mam taki wersji 620W i sprawuje się bardzo dobrze jak na tą cenę.

Mam Cav 500, dobra zasiłka ale przy moim configu raczej za bardzo się nie męczy :? w każdym razie Xilence odpada :D Edytowane przez pavel54

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi